Hij heeft geen tijd voor me..

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/10/tijd.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben een jonge dame van eind de twintiger jaren en zit in een relatie van twee jaar. Mijn vriend is in de dertiger jaren. Sinds vorig jaar is hij weer gestart met studeren. Hij heeft een redelijke baan en vier kinderen uit zijn vorige relaties. Ze zijn allemaal bij de moeders. Ik heb er geen moeite mee, want hij heeft me alles verteld vanaf het begin. Zelfs heb ik nog geen kids en heb voor de komende drie jaar geen kinderwens. Ik wil ook niet veel, liefs twee. Onze relatie is nog niet officieel en we wonen ook nog niet samen. Ik leid een rustig leven. Heb mijn studie afgerond en ben al geruime tijd op zoek naar een baan.
Mijn vriend aan de andere kant heeft een tijdrovende baan en nu ook nog zijn studie, een vierjarige opleiding. Hij heeft het altijd druk dat ik hem nauwelijks zie en we doen ook niet echt dingen samen. We hebben wel veel contact via whatsapp maar meer niet. Soms is het zo dat hij na uren reageert op mijn apps. Bellen doen we niet vaak. Ik ben ook iemand die niet graag telefoneer. Hij lijkt mij tot nu toe wel vooruitstrevend en heeft belangrijke doelen die hij wil realiseren.
Mijn probleem is dat hij heel weinig tijd voor me heeft. Als we samen zijn, is het maar voor even en dan heeft hij ook weer dringende zaken te regelen. We hebben nooit de tijd om echt zaken met elkaar te bespreken of enige ruimte voor wat quality time.
Ik heb wel enig begrip voor zijn druk leven, maar aan de andere kant vind ik dat hij niet genoeg moeite doet om wat tijd vrij te maken voor ons. Vaak genoeg heb ik het gevoel alsof onze relatie geen vooruitgang heeft en wil ik het beeindigen. Want ik heb een relatie, maar het lijkt toch alsof ik single ben.
Als ik me misnoegen bij hem uit dat hij me weinig aandacht geeft, zegt hij dat hij het druk heeft en het voorlopig niet anders kan. Ik zie in hem wel een goede partner voor een stabiele relatie. Hij is vooruitstrevend, hardwerkend, toekomstgericht, zelfstandig, hulpvaardig en heel zorgzaam kortom “he’s got what it takes”.
Het enige tot nu toe is de tijdissue. Ik vraag me af hoelang ik het zo nog moet volhouden. Soms gaat er een maand voorbij dat ik hem niet heb gezien, wel app contact dagelijks ook al is het maar even elkaar groeten. Als ik hem vraag of hij iemand anders heeft, antwoordt hij altijd ontkennend. Wanneer hij nou vrij is en we afspraak hebben om tijd met elkaar door te brengen, komt er altijd iets van zijn kant ertussen en komt er niets van terecht.
Ik zit dagelijks in een dillemma of ik door moet gaan met hem of niet. Het is duidelijk dat de timing waarop we elkaar ontmoet hebben niet gunstig is. Zijn druk leven versus mijn rustig leven gaat niet. Graag uw advies hierop.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

[adrotate group=”2″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *