Weet niet voor wie te kiezen…

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/10/FB-.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Het is nu al een jaar sinds me vorige relatie. Ik ben een dame van vijfendertigjaar en heb geen kinderen. Het lijkt alsof ik de pijn van mijn vorige relaties in de verte nog voel. Gelukkig ben ik hier klaar mee en kan ik verder met mijn leven. Ik ben thans weer toe aan een relatie en sta tegelijkertijd voor een keus. Ik heb twee kennissen die me beide erg leuk vinden. Ze zijn beide smoorverliefd op me. Alleen weet ik niet voor wie ik moet kiezen.

De ene is een hardwerkende man en heeft een goed betaalde baan. Hij is heel knap en heeft me de afgelopen periode zoveel bijgeleerd en ondersteund. Ik heb gemerkt dat ik met hem in een relatie zeker niet dezelfde zal zijn. Dagelijks als ik bij hem ben leer ik meer en meer. Hij deelt zijn kennis graag met mij en ik merk dat ik als persoon enorm gegroeid ben door zijn ondersteuning. Hij probeert ondanks zijn drukke baan wel tijd voor me te maken.

De andere kennis is ondernemer. Althans een ondernemer die veel geld heeft. Ik weet eerlijk gezegd niet wat hij precies doet. Hij geeft me wel alles wat ik wil en ik kom niets te kort bij hem. Ik heb met het geld dat hij me geeft wel aardig wat zaken kunnen realiseren. Het enige dat ik merk is dat hij me niet ondersteund in mijn dromen. Hij is vaak weg en is er alleen om me geld en sex te geven. Ik weet niet voor welke ik moet gaan. Hebben jullie enig advies..

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

[adrotate group=”2″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *