Ik ben “buiten” gekomen..

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/10/org.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Het spijt me allemaal, maar vind dat ik dit moet delen. Ik ben een vrouw en ben in een relatie van meer dan zes jaar. Mijn man en ik hebben samen een kind. Het ging allemaal goed in het begin van de relatie totdat ik gemerkt heb dat ik nimmer bevredigd werd. Ik heb in die zes jaren nooit een orgasme in me leven gehad. Het kan dat ik me vergis, maar dan ken ik dat gevoel echt niet.

Mijn man die doet totaal geen moeite om het uit te zoeken of aan te pakken. Ik heb hem meerdere malen hiermee geconfronteerd maar hij probeert niets en maakt zich ook niet druk als ik nou wel of niet bevredigd wordt. Belangrijk voor hem is dat hij z’n ding doet en wanneer hij klaar is, is hij klaar. Dit heeft me lang genoeg bezig gehouden tot ik enkele collega’s eens erover hoorde praten. Ze vertelde hoe hun man ze neemt in bed etc en hoe ze genieten. Ik kon van niets mee praten want veel maak ik niet mee. Niet eens een beetje variatie en wanneer die er wel is, is het niet voor mij maar voor hem.

Op een dag ging ik naar feest en moest thuis afgezet worden. Een kennis van me die ook op het feest was heeft toen besloten mij af te zetten. Terwijl wij reden kwamen we op een gegeven moment op het onderwerp sex waardoor ik mij geuit heb wat ik mee maak. Hij heeft toen we een afgelegen gebied bereikte de auto aan de kant gezet en we begonnen te kussen. Voor ik dacht lag hij op me. Hij was zo beheerst en wist me echt zo geil te maken dat ik geen moment kon tegen stribbelen. Ik heb die dag voor het eerst zodanig gekreund en ja we hebben (veilig) omgang gehad en ik ben voor het eerst klaargekomen in me leven. Het was heerlijk. Zo heerlijk dat ik weer wilde. Nee, ik was niet mezelf. Ik ben waarschijnlijk door die behoefte en door het moment overgenomen, maar spijt had ik toen niet, althans totdat de dagen verstreken.

Nu loop ik rond in huis met dubbele gevoelens. Ik denk aan me kennis hoe hij me zo heerlijk gepakt heeft en een onbeschrijfelijk gevoel gegeven heeft. Mijn man heeft me nooit zo laten voelen. Nimmer moeite gedaan dat ik me bevredigd kon voelen. Alsof mijn behoefte niet belangrijk was.

Het probleem is dat ik nu in een tweestrijd zit met mezelf. Ik voel me ergens schuldig tegenover me man, maar aan de andere kant heb ik dit al zolang gewild en hij kon me het maar niet geven. Ik zit in een echte tweestrijd want hou van me man, maar intussen zijn me gevoelens voor mijn kennis gegroeid. Mijn kennis is vrijgezel, dus zien we elkaar regelmatig. Hij wilt zo graag verder met me. Ik sta er zelf even stom van en weet niet wat te doen. Ik weet dat ik verkeerd ben, maar vraag me af als ik me hele leven zo door moet met een man die me niet bevredigd. Graag jullie advies.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

[adrotate group=”2″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *