Bestaan er nog serieuze mannen?

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/08/mooi.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Als man zoek je de dame uit die bij jou het best past, maar hoe doe je als vrouw dan? Wacht je totdat de man naar je toekomt? En wat als degene die na je toekomt je hart niet bereikt? Ik zit met zoveel. Ik ben een vrouw van zesendertig jaar en ben het beu om eenzaam en vrijgezel te zijn! Ik heb geen kinderen, terwijl ik zo een groot verlangen heb om samen met iemand mijn leven verder op te bouwen. Ik kom niets te kort, alleen een gezin ontbreekt.

Voor het jaar 2016 heb ik nu al zeker negen heren leren kennen, waarvan geen enkel serieus is. Ze hebben allemaal issues. De ene zoekt een vrouw die voor hem moet zorgen en ziet dat bij mij. Ik dacht dat lekker niet! De ander wilt je als beddengoed gebruiken, vandaag ben jij er en morgen een ander. Alsof dat niet genoeg is willen bepaalde zogenaamd iets serieus maar weten zelf niet wat ze van de relatie willen maken. Eens kwam ik een heer tegen van bijna veertig jaar, ik dacht ok hij is een stuk ouder dus zal lukken. Achteraf bleek hij net zo speels te zijn als mijn broertje van negentien. Bestaan er nog serieuze mannen met daadkracht en een wil om een gezin te stichten en er te blijven vraag ik me steeds af?!

Recentelijk heb ik een andere heer leren kennen en dacht ik in me zelf, dit is het! Bleek  na een tijd dat hij bi-sex is. Wat gebeurd er met de mannen? Kom ik gewoon de verkeerde tegen? Of zijn goede mannen gewoon zoek? Graag advies

Download the NEW Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *