Hij “Chant” op nivo…

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/07/20.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Het is niet mogelijk dacht ik bij mezelf…Mijn verhaal heeft in de familie en bij vrienden enorm veel wraak en pijn veroorzaakt..

Ik was in een relatie van zeven jaar. De relatie ging stuk omdat hij me mishandelde. Ik was zo gebroken door dit alles en besloot het rustig aan te doen. Mijn familie en vrienden hadden allemaal medelijden met me. Na een jaar vrijgezel te zijn ging het steeds beter met me. Ik begon de focus te leggen op me carriere en het verder opbouwen van mezelf. Voor het contact met vrienden en kennissen was ik vaker op facebook. Zo leerde ik een heer kennen. Hij beweerde negen en dertig jaar te zijn en al een tijdje vrijgezel.

Op een gegeven moment hadden we heel vaak contact. Hij was een behoorlijke prater. Men zou zeggen: “Hij chant op nivo”. We chatten vaak de hele dag, wat ik zelf heel fijn vond omdat ik niemand in me leven had. Na verloop van tijd ging het chatten over in bellen. We waren vaak zelfs tot in de avond bezig te bellen en praten met elkaar. We raakte zo gewend aan elkaar dat we op gegeven moment niet meer zonder elkaar konden. Zelf ben ik zes en dertig jaar, dus dacht ik zal moeilijk zo een zorgzame man nog tegenkomen, maar laat me het nog meer tijd geven.

Maanden gingen voorbij waarbij we steeds meer en meer naar elkaar begonnen te verlangen.  We besloten dat we voor elkaar zouden gaan en dat we niemand anders de gelegenheid zouden geven. Het ging allemaal goed en de verliefdheid ging maar verder en nam sterkere vormen aan. We hebben toen besloten dat dit nu echt het moment is om mekaar te zien. De verlangens waren zo groot aan weerszijde. We spraken zelf al over een serieuze relatie hebben, omgang krijgen en zelfs over kinderen, samenwonen en noem maar op.

Nu komt de dag dat we mekaar zullen ontmoeten. Wat uiteindelijk het pijnlijkste moment ooit in me leven is geworden. Hij is niet eerlijk naar me toe geweest! De foto’s die ik ontvangen heb van hem zagen er anders uit. Mijn eerste vraag bij de ontmoeting was: “Hoe oud ben je”? Het blijkt dat hij geen negen en dertig jaar is maar negentien jaar. Ik kon mijn ogen niet geloven. De tranen begonnen van verdriet eruit te komen. Ik was zo gelukkig dat ik iemand zorgzaam had leren kennen, nu blijkt de persoon me nu al zoveel pijn te hebben aangedaan.

Het leek alsof me hele toekomst en droom is ingestort. Ik vroeg hem waarom hij dit gedaan heeft waarop hij antwoordde bang te zijn dat ik niet verder met hem zou willen gaan. Uit boosheid heb ik hem opgedonderd en nu al bijna een week geen contact gemaakt. Je zou denken dat het me beter zou moeten laten voelen, maar wat het nu nog zwaarder maakt is dat ik zo gewend geraakt was aan die aandacht dat ik constant aan hem denk. Ik weet hier alleen niet echt mee om te gaan. Weet me geen raad. Kunnen jullie me aub helpen met advies? Ik zit in diepe verdriet. Ben nu al een week niet op me werk verschenen uit schande. Iedereen zag hoe gelukkig ik was. Hoe ga ik hiermee nu om? Aub advies.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *