Ze deed het in de auto…

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/07/Mijn-vrouw-in-de-auto.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Mijn vrouw is sinds kort gestart met een vervolg opleiding. Elke avond van zes tot tien uur pas ik dan op onze kinderen. Ik werk tot vijf uur dus haast me dan om uiterlijk half zes thuis te zijn zodat ze weg kan.

De opleiding die duurt tot negen uur, maar mijn vrouw die is de laatste tijd pas om elf uur soms zelf twaalf uur s’avonds thuis. We hebben hierover vaker gesproken waarbij ik haar nog erop gewezen heb dat ze wel binnen een half uur thuis kan zijn want de opleiding is niet ver van huis. Ze gaf als antwoordt dat ze nadien nog bijpraten vandaar ze soms laat thuis komt. Ik heb het toen zo gelaten en dacht van ik heb haar al erop gewezen dus ze zal erop letten. Echter bleef dit zich voordoen.

Een dagje reed ik met haar auto omdat de mijne een probleem had en kwam er een dame naar me toe. Ze zei “oow sorry dacht dat het me vriendin was”, ik zei van ik ben haar man. Ze zei oow wist nooit dat ze een man had. Ze zei van “Meneer, je moest eens weten wat je vrouw na de opleiding allemaal doet”, ze wist me te vertellen waar en met wie me vrouw na de opleiding bezig is in de auto te flirten tot laat in de avond. We hebben toen afgesproken dat we het geheim houden tot het zich weer herhaalde.

Een avond was mijn vrouw wederom om elf uur s’avonds nog niet thuis. Ik pakte toen me auto en reed naar de plek die me verteld was. Ik zag twee auto’s naast elkaar geparkeerd en ja hoor mijn vrouw was bezig met een man te vrijen in de auto. Ik tikte op de auto ruit en ze kleedde zich gauw aan. Die avond was een nachtmerrie!! Nu wilt ze het goed komen maken, maar ik kan nog steeds niet verwerken wat ik gezien heb.

Ik zit met ons huwelijk en onze vier kinderen. Ik houdt veel van me kids. Wilde nooit een gebroken gezin hebben. Ze heeft me hiermee zoveel pijn gedaan. We wonen nog samen, maar slapen gescheiden. Ik kan dit niet verwerken en vraag haar nog dagelijks wat ze tekort had bij me. Soms krijg ik zelf zelfmoord plannen. Hoe hiermee verder te gaan en welke stappen te nemen is het zwaarste dat ik ooit moest. Gaarne jullie gedachte hierover…

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *