Gelogen voor me vriend..

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/07/gelogen.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben een dame van 29 jaar. Goed uitziend, nooit getrouwd en geen kids. Het probleem is ik heb niet zo een mooi verleden gehad. Dit blijkt me in bepaalde gevallen te achtervolgen. Net als nu!

Ik zit namelijk in een relatie van zes maanden. De relatie gaat heel goed. Mijn vriend is heel lief en erg zorgzaam. Hij houdt enorm veel van me en ik andersom ook van hem. We hebben zoveel plannen samen en dit lijkt echt op de relatie die ik al jaren van droom.
In onze relatie probeer ik in alles zoveel als mogelijk trouw en eerlijk te zijn, dat is me eerder wel gelukt. Echter heb ik recentelijk toch voor me vriend gelogen en dit doet me al dagen pijn. Het is zo dat we zijn gaan uit eten en daar zag ik iemand waar ik vroeger een (sex)relatie mee had. Ik was in de war omdat ik de persoon na jaren zag en me even geen houding wist. Hij groette me en vroeg me hoe het met me gaat. De schrik was duidelijk op me gezicht af te lezen. Ik antwoordde heel kort, waarna hij weg liep. Mijn vriend die vroeg me daarna wie het was. Ik zei toen een verre familie. Ik zag dat hij het niet geloofde. De hele avond was hij stil.

Ik wil niet dat iets uit me verleden onze relatie negatief beinvloed vandaar ik niet de waarheid vertelde. Nu merk ik dat hij kort is na me toe. Ik weet niet hoe dit aan te pakken omdat ik hem niet wil pijnigen. Hij is z’n lieve man en wil hem echt gelukkig zien. Ik dacht dat ik hiermee onze relatie die pijn juist zou besparen, maar nu weet ik niet wat te doen. Wat zouden jullie me in deze adviseren?

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *