Tap Oso e Tap Sani…

 In Cultureel

Het is nu al bijna een jaar dat ik geen relatie meer met mijn ex heb. We hadden een relatie van drie jaar en bleven samen in het ouderlijk huis die ik geerfd heb. Hij was voor zijn werk vaker in het binnenland wat ik geen probleem vond tot ik erachter kwam dat hij daar met andere vrouwen naar bed ging. We gingen hierdoor dus uit elkaar.

Het probleem waar is dat ik, sinds de relatie met hem uit is, heel vervelend slaap. Ik weet niet wat het is, maar lijkt alsof  er steeds iemand in het huis is terwijl ik alleen ben. Dat is nog maar een deel van het verhaal.

Na drie maanden dat de relatie met mijn ex uit was leerde ik een heer kennen. We konden het heel goed met elkaar vinden. Aangezien ik alleen was en hij nog bij zijn ouders woont kwam hij vaak bij mij langs. We hebben dan leuke tijden samen door met elkaar te praten en mekaar te bemoedigen.

Nu komt het, we hebben sinds kort omgang met elkaar gehad. Althans dat was de bedoeling, maar toen het moment er was, was die heer helemaal slap. Hij werd helemaal niet stijf, wat ik ook deed! Hij vond het raar en zo ook ik. We waren eens samen op een feest en hadden erge zin in elkaar. In de auto al begonnen we te flirten en aan elkanders lichaam te zitten. Ik heb hem toen zelf gevoeld en hij was stijf. Thuis bij mij aangekomen was hij slap alsof er niets aan de hand was. Hij frustreerde en zo ook ik.

We hebben toen besloten om weer overstraat te gaan en merkte toen dat hij wel stijf was. We zijn toen naar een pension geweest en hebben daar omgang gehad.

Ik heb dit met een bigi sma besproken en die zei dat het kan zijn dat mijn ex een “Tap Oso” in het huis gezet heeft. Ik weet niet wat dat precies is, maar die dame legde me uit dat er ergens een flesje moet zijn in het huis dat ervoor zorgt dat ik nimmer met een andere man in huis omgang zal kunnen hebben. Ik heb het heel huis gezocht, maar nergens iets gevonden. Ik geloof niet in deze dingen, maar vraag me af als jullie hier eerder van gehoord hebben, iets afweten en of hoe het aangepakt kan worden. Graag advies.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren