Is een man zonder auto geen man?

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/05/auto.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben een heer (25) en had in het verleden, toen was ik 19 jaar een relatie met een dame. Het was de enige ”serieuze” relatie die ik ooit gehad heb. Ze is zes maanden nadat we een relatie zijn begonnen met haar vader verhuisd naar het buitenland, dus hebben we een punt achter onze relatie moeten zetten. Nu heb ik een probleem…althans ik weet niet als ik het als een probleem moet zien.

Ik heb na mijn ex wel een paar  keer geprobeerd om anderen te leren kennen, maar het is me opgevallen dat ze allemaal na een tijd geen interesse in me hebben. Na dit goed geobserveerd te hebben merkte ik dat het kwam omdat ik geen auto heb. In bepaalde gevallen app’n we weken lang over van alles en nog wat, maar het moment we een afspraak maakte om mekaar te ontmoeten en ik zei dat ik met de taxi of met de bus kom, lijkt het alsof ze plotseling zo kort beginnen te doen of plotseling niet meer kunnen.  Het kan ook dat ik gewoon pech heb, weet ik niet. 

Ik ben verder nog student en daarnaast werk ik ook nog dus had toen besloten het date’n even aan een kant te laten en me even te focussen op mijn studie. Om eerlijk te zijn voel ik me soms echt eenzaam. En nu ben ik al 25 jaar dus de tijd zit ook niet stil.

Ik heb intussen een leuke dame op school ontmoet, heel aardig is ze. We app’n al een paar weken samen maar ik heb d’r wel nog niet echt duidelijk gemaakt dat ik haar leuk vind en al. Ik stelde haar wel een paar vragen zoals op welke type heren ze valt, wat moet hij hebben etc en ze haalde ook aan dat hij zijn eigen vervoer moet hebben. Ik vroeg haar of het wel echt moest en ze zei van wel, want ze heeft graag dat haar vriend haar komt ophalen om samen op een date te gaan in plaats van het omgekeerde.

Zij heeft wel haar eigen vervoer maar is wel nog single. Ik wil haar wel zeggen dat ik haar leuk vind, maar aan de andere kant heb ik zoiets van, het zal me toch niet lukken want het lijkt nu wel een “must” te zijn om een auto te hebben als je een vriendin wilt.
Ik wil gewoon weten als ik  haar toch moet zeggen dat ik haar leuk vind maar geen auto heb of als ik het liever maar zo laat en verder kan gaan om die lastige situatie te vermijden.  Ik vraag me echt af: Is dit echt een vereiste van de meeste dames? Is een man zonder auto geen man?

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *