Vrouw of buitenvrouw?

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/05/shutterstock_113570578.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben reeds zesjaren een getrouwde man (34) en tevens hebben we een kind. Ik heb nl een buitenrelatie met een dame. Ik ken haar bijna vier jaar. Om eerlijk te zijn houd ik heel veel van haar en zij ook van mij, maar omdat ik een vrouw heb brengt dat problemen met zich mee.

In huis krijg ik geen liefde vandaar ik een buitenrelatie begon. Beide dames zijn werkzaam maar bij mijn buitenvrouw krijg ik de respect en liefde die ik mis. Ik heb in zes maanden maar een of twee keren sex met mijn vrouw. Mijn vrouw blijkt nu zwanger te zijn en wilt het kind behouden. Ik had gehoopt dat ze de zwangerschap zou verbreken vanwege haar onstabiele gezondheid, maar daarover praat zij helemaal niet. Mijn buitenvrouw heeft vorig maand ook een abortus gepleegd alleen omdat ze mijn leven niet wilt verpesten. Dit is nu een groot probleem voor mij. Wanneer wij over de situatie praten huilt zij aan een stuk door. Ze heeft nooit mijn vrouw willen benaderen noch wat gedaan zodat mijn vrouw er achter zou komen dat ik vreemd ga.

Om eerlijk te zijn, wil ik voor mijn buitenvrouw kiezen want ze ze is de liefde war ik allang naar zocht, ook een nette geschoolde dame, heeft een goede baan en ik heb haar ook nog ontmaagd. Ik heb ook een goede baan maar financieel zit ik nu niet sterk, want heb vorig jaar een huis gebouwd en heb daardoor nog wat schulden. Mijn buitenvrouw doet alles voor me ondersteunt me ook in elke situatie. Mijn vrouw daarentegen is een type die zich niet druk maakt met niets. Koken en kleren wassen doet mijn moeder terwijl zij gewoon niets in huis doet. Vandaar dat ik ook vreemdgegaan ben. Ik wil niet dat ze dat kind moet behouden, dus wil ik haar de waarheid vertellen. Ik ben ook al moe van haar. Vanaf het begin is ons huwelijk een mislukking geweest. Ik heb wel zelf voor haar gekozen maar naarmate de tijd verstreek leek dit mijn grootste fout te zijn. Ik heb nooit een goede band met haar gehad en zie het niet meer zitten. Ik heb geprobeerd mijn buitenrelatie te beeindigen, zonder succes. Zij komt ook steeds terug bij mij. Mijn situatie maakt ons onrustig en is de drang om met haar te zijn nu groter. Ik wil haar niet kwijt. Vraag me af hoe dit het best aan te pakken. Graag advies…

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *