Help: Vader en zijn Zonen hebben me gehad!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/05/vader3.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]In me leven heb ik zoveel met mannen meegemaakt.  Ik heb nooit echt een serieuze relatie gehad alhoewel ik dat zo graag wilde..Het is altijd mijn intentie geweest een stabiele relatie te hebben, maar intussen heb ik al zoveel mannen in me leven gehad. Het gaat altijd weer mis en ik wordt daar gewoon verdrietig van!

Ik kwam een tijd geleden een man tegen en dacht dat we een serieuze relatie zouden opbouwen, maar hij wilde me alleen voor Sex. Hij heeft pas nadat we reeds sex gehad hebben verteld dat hij een vrouw heeft en dat hij alleen sex wilt. Ik vond dat zo pijnlijk, maar met veel moeite heb ik de relatie toen stopgezet.

Een jaar daarna ontmoette ik een andere heer. Hij was heel erg lief en wilde me echt als zijn vrouw. We zijn toen een relatie gestart en alles ging goed. Tot hij mij een dag vroeg om te gaan stappen samen met een oudere broer van hem…Ik vond dat fijn dus ging mee. Wat schept me verbazing?? Zijn broer is me Ex, degene die me alleen voor sex wilde! Ze dragen niet dezelfde familie naam. Mijn hart brak meteen in tween!!! Ik schrok. En wist meteen dat het weer mis zou gaan, niet lang daarna gebeurde dat inderdaad…mijn ex heeft z’n broertje alleen maar negatieve dingen over me verteld.

Onze relatie was uit… ik ben een hele tijd alleen gebleven door stress ..omdat ik zo serieus was. Dat is nog niet eens zo erg. Na een hele tijd single te zijn geweest heb ik een andere heer leren kennen op een familie feest. Hij is een super lieve man. Ik heb het heel rustig opgebouwd tot we beide echt verliefd waren en zijn daarna een relatie gestart. Hij is echt een heel lieve man!! Wat blijkt achteraf?? Hij is de vader van de twee broers waar ik eerder een relatie mee had!!! Ik stortte meteen in!!

Hij heeft me zooo geaccepteerd ondanks ik hem mijn verleden verteld heb. Hij staat me in alles bij ondanks alles. Sinds ik het weet heb ik hem nog nooit verteld dat z’n twee zonen mij in bed gehad hebben. Zijn zonen die weten inmiddels ook al dat ik een relatie met hun vader heb, maar mijn man (hun vader) heeft nog nooit iets daarover gezegd.

Ik weet niet als hij het weet of niet. Ik vrees voor het ergste. Wat moet ik doen? Ik wil hem niet kwijt hij houdt van mij en ik ook van hem. Ik ben radeloos en denk aan een heleboel: hem vertellen, het niet vertellen, het uitmaken..zoveel gaat door me. Ben radeloos! Ik ben zo een aardige vrouw en dit overkomt me. Ik weet niet wat te doen..graag jullie advies

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *