Verdrietig om de toekomst van mijn kinderen!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/05/father.png” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik kan niet meer! Echt, ik zie het helemaal niet meer zitten in het leven! Wie kan me zeggen of er een oplossing komt en indien ja, wanneer? Ik huil, ik huil en huil steeds weer! Gaan we verbetering krijgen in Suriname of glijden we verder af in een ravijn?

Ik werk keihard. En dat doe ik elke dag, ook zondag. Ik had nooit gedacht dat ik als universitair opgeleid persoon, in mijn vrije tijd taxi zou gaan rijden om mijn hoofd boven water te kunnen houden. Dat ik noodgedwongen moet klussen in de bouw om wat extra geld te verdienen.

Na het overlijden van mijn vrouw twee jaar geleden, rust de zorg van onze vier kinderen helemaal op mij. Ik huil als mijn kinderen mij eenvoudige dingen vragen en ik steeds maar nee moet zeggen. Want er is niet genoeg geld.

Ik verdien niet genoeg om een eigen huis te kunnen bouwen en elke maand moet ik 400 euro huishuur betalen. Daarnaast is alles zo ontzettend duur geworden. En er lijkt geen stop aan te komen.

Ik maak mij grote zorgen, er is geen normale toekomst voor mij en mijn kinderen! Alleen maar zorgen, geen vakantie, geen leuke dingen, alleen maar overleven en nogmaals zorgen, zorgen, zorgen!

Gaan mijn kinderen ooit een huis kunnen bouwen of kopen? Kunnen ze een normaal bestaan hebben of gaan we allemaal oud worden in armoede?

Bericht: GFCNieuws 13 Mei 2016

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *