Hoeveel verdien je?

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/05/slip.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Een goede baan hebben dat willen velen, maar indien partners niet op hetzelfde niveau verdienen kan dit soms voor spanningen zorgen. Dit is wat ik de afgelopen periode met mijn vriend van vier maanden ervaar. Ik heb nl. een veel betere baan dan hem. Ik heb een staffunctie bij een multinational. Hij werkt als medewerker bij een particulier bedrijf. Dit was eerder nooit een probleem vandaar we een relatie gestart zijn en nu enkele maanden verder zijn. Sinds kort heb ik een hogere functie gekregen op me werk wat ervoor gezorgd heeft dat ik vooruit gegaan ben in Salaris. Nu ontstaat het grootste probleem. Hij dwingt letterlijk elke dag om te weten wat mijn salaris is. We krijgen daardoor steeds ruzie erover. Ik heb hem reeds meerdere malen gezegd we doen alles samen en dat ik het niet nodig vind om mijn salaris kenbaar te maken of mijn loonslip te tonen zoals hij dat reeds lang vraagt.

Dit zorgt alleen maar voor problemen want hij wilt dat ik meer moet inkomen om onze kosten te dekken. Ik heb hem gevraagd om juist meer te gaan werken want het kan ook niet zo zijn dat omdat ik beter verdien ik alles op me neem in een relatie die nauwelijks gestart is. Ik houd van hem ja en wil wel een serieuze relatie opbouwen, maar kan me niet voorstellen dat we nu hierom ruzie moeten krijgen. Het wordt steeds erger gezien we recentelijk zijn gaan uiteten en hij wilde dat ik daarvoor moest betalen. Ik heb in eerdere relaties nooit problemen hiermee gehad, dus weet me geen raad. Graag jullie mening en eventueel advies.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *