Mijn lichaam verkopen om te overleven

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/04/dogla.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Er is zoveel dat er gebeurt dat ik niet weet waar te beginnen. Ik ben moeder van twee kinderen, mijn zoon is 18 en mijn dochter 16. Mijn kinderen die heb ik in mijn eentje opgebracht daar mijn man al vroeg na de geboorte van mijn dochter een andere vrouw koos.  Desondanks heb ik de volledige opvoeding op mezelf genomen door op twee plekken werkzaam te zijn. Heel moeilijk heb ik het maar ik geef niet op. Zelf heb ik geen geweldige scholing kunnen genieten waardoor ik ook niet geweldig verdien, maar door veel jobs te doen kunnen mijn kinderen studeren, elke dag eten en ik kan de huur betalen. De laatste tijd hebben we het vanwege de situatie in het land veel zwaarder als gevolg hiervan heb ik mijn zoon gevraagd ook een baan te zoeken. Hij doet na school nu ook een hossel en helpt mij op die manier een handje. Familie en vrienden die kan ik niet op rekenen dus strugglen we om te overleven. Voor mij is belangrijk dat mijn kinderen niet ontspoord raken en dat ze minimaal de middelbare school afronden. Mijn zoon die heeft nog 1 jaar voordat hij zover is en m’n dochter nog 2 jaren.

Ik zit met iets en weet er met niemand over te praten. De afgelopen maand heb ik een man ontmoet waarmee ik nu sex krijg in ruil voor geld. We hebben het al twee keer gedaan en hij heeft me beide keren srd 150 gegeven. Het heeft me wel geholpen omdat ik hiermee iets meer kon geven aan me kinderen en iets meer kon doen in huis. Dit alles heeft me ook aan het denken gezet. Vraag me af als ik elk weekend hiermee bezig moet zijn als optie om meer te verdienen. Ik weet dat het verkeerd is en wil het liefst een andere beter betaalde baan, maar doordat ik niet geschoold ben gaat dat ook moeilijk. Ik praat heel veel met m’n kinderen en heb ze gevraagd om na de middelbare school gelijk een vaste baan te zoeken om in huis te helpen, maar tot die tijd wil ik ze niet veel belasten. Ik zie mijn lichaam verkopen voor geld in deze periode dus als een optie om iets meer te kunnen verdienen zodat ik de lasten kan betalen. Ik vraag me af hoe jullie hierover denken. Ik doe niemand kwaad, niemand weet het en tenslotte doe ik het voor een goed doel. Ik heb geen man dus kan het misschien ook als behoeftebevrediging gebruiken. Wel wil ik nadat me kinderen klaar zijn met de middelbare school meteen stoppen. Ik schaam me dit te vragen, maar advies en meningen van anderen wil ik wel aanhoren zodat ik een goede keus maak.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *