Hij houdt ervan..

 In Fantasie, Romance

Ik woon nu al 2 jaar in Suriname en heb sinds kort een relatie met een heel leuke Surinaamse man. We kunnen het echt goed met elkaar vinden. Hij is good looking en erg grappig. We kunnen vaak tot laat gewoon gezellig met elkaar zijn. Ik zie mezelf echt oud worden met hem, maar hij heeft een lastige gewoonte. Hij houdt van schaamhaar. Hij heeft me gevraagd dit niet te scheren. Intussen is me schaamhaar groot geworden en begint te jeuken. Hij vind dannog dat ik het niet weg moet halen want het wind hem op.

Ik baal soms van zijn dominant gedrag. Het lijkt dat hij boos zal worden indien ik het weghaal. Heb vaker met hem erover gesproken maar hij begrijpt me op dat gebied niet. Ik wil hem wel niet kwijt want hou zielsveel van hem, maar intussen heb ik zo een jeuk en wil het haar scheren. Weet me geen raad meer hiermee.

Reageren