Zelfmoord.. poog ik nooit meer!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/01/zelfmoord.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]De tranen die mijn pad bewandelde. Als ik moet terug kijken of zou moeten stil staan bij de betekenis van alles wat ik heb meegemaakt maakt het me sterker als jonge dame. Ik heb bergen en dalen meegemaakt maar ik moest er doorheen. Ik was altijd openlijk naar mijn ouders toe. Ook over mijn eerste liefde, alhoewel ik nog te jong was en niets wist over een relatie, maar naarmate ik ouder en wijzer werd wist ik wat een relatie aangaan was. Ik hield ontzettend veel van mijn eerste vriend. Dat hij voor altijd bij mij bleef was mijn droom en wens maar jammer hij liet mij staan en ging met een ander. Ik was Totaal kapot . Ik was toen 17 en kon het niet verwerken zag alleen de dood voor me en dacht dat zelfmoord dan een oplossing was. Ik heb toen een verdelgingsmiddel ingenomen en lag een maand lang tussen leven en dood in het ziekenhuis. Mijn ex vriend was klaar met me. ‘’ze gaat het niet halen’’waren de woorden van de doktoren in het begin, later zagen ze verandering…het ging toen de betere kant op met me. Mijn ouders waren ook kapot van wat ik had gedaan maar bleven me altijd bijstaan. Nadat ik ontslagen was moest ik ze een belofte maken dat ik die rotzooi nooit meer zou herhalen.

Na dit alles ging ik verder en pakte de school weer op. Na enkele jaren was ik weer in een relatie. Binnen een korte tijd waren we verloofd en woonde samen. In het begin ging het goed maar daarna kwamen de problemen. De problemen in de relatie werden met de dag meer. Ik kon het op een gegeven moment niet meer aan. Ik kwam in die tussentijd een heer tegen met wie ik regelmatig contact had. We kregen gevoelens voor elkaar en we besloten elkaar vaker te ontmoeten. we begonnen van elkaar te houden. Niemand wist over ons en de gevoelens naar mijn verloofde werden steeds minder. Ik wilde van mijn verloofde af want steeds ruzie was niet prettig.  Ondanks ik de dingen vaker met hem besprak kwam er maar geen oplossing. Mij gevoelens gingen uit naar de ander persoon.. hem wilde ik voor altijd en hij wilde mij ook. Na maanden een geheime relatie te hebben gehad kwam mijn verloofde op een gegeven moment hierachter. Ik moet toegeven dat ik fout ben geweest. Ik had de relatie met mijn verloofde beter moeten eindigen voor ik aan de andere relatie begon.  Ik had er spijt van maar ik hield van de andere persoon. Ik voelde me zo schuldig. Die dag toen mijn verloofde (nu mijn ex) erachter kwam heb ik weer gepoogd zelfmoord te plegen. De relatie tussen mij en me verloofde eindige die dag en ik belande weer in het ziekenhuis. Alweer in een kritieke situatie van leven en dood maar al gauw kwam ik er uit. Het is niet prettig maar het is wat jij als mens voelt op het moment dat je in zo een situatie zit. Vele mensen kunnen makkelijk hun problemen oplossen maar je hebt ook anderen die hun problemen niet op zich zelf kunnen oplossen. Ik was er dus een van.. ik was verliefd en wilde die liefde hebben vandaar ik vreemdging.

Dingen gebeuren in het leven niet zomaar, Ik heb 2 keer een nieuw leven gehad, daar moet ik van geluk spreken. Ik schrijf dit niet omdat ik trots ben voor wat ik heb gedaan. Ik schrijf dit om jonge dames te bemoedigen die ook in zo een situatie zitten. Liefde is goed liefde maakt elk vrouw mooi en gelukkig maar liefde kan een vrouw ook kapot maken dus weet wat je doet en iets dat je als mens niet moet vergeten dat elk probleem een oplossing heeft. Hoe groot het dan ook lijkt. Het probleem bespreken doet al veel maar zelfmoord is geen oplossing. Ik heb na alles besloten de psycholoog te bezoeken. Nu gaat alles beter met me.. ik heb mijn ouders met dit alles natuurlijk heel veel pijn gedaan maar die hebben me in alles bijgestaan en mijn geliefde ook. Ik heb uit dit alles geleerd en wil anderen hiermee bemoedigen oplossingen te zoeken voor problemen ipv zelfmoord te willen plegen. Zelfmoord poog ik nooit meer!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *