Een Leven vol Struggles!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/01/f.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Ik zal voor het eerst de jarenlange pijn van mijn leven delen met anderen. Ik heb als klein meisje altijd zoveel pijn moeten ervaren. Ik kom uit een gezin waar mijn vader en moeder al heel vroeg uit elkaar waren. Wat erin resulteerde dat ik geen behoorlijke opvoeding van mijn ouders kreeg. Mijn moeder werd vaker mishandeld door mijn vader, maar ze probeerde steeds heel sterk te zijn om niemand hierover te vertellen. Ze vond dat het haar problemen waren en wilde het zelf oplossen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we ontspoort raakte.ik kwam eerst bij een goede vriendin van haar terecht. Daar heb ik de pijn van me leven meegemaakt doordat haar 2 zonen me in een avond verkracht hebben. Ik heb er alles aan gedaan om dit op te lossen. Het is zelf een politie zaak geworden, maar men vond dat ik het zelf gezocht heb omdat ik 1 van de jongens leuk vond en vaker met hem samen was. Men vond ik heb aanleiding gegeven wat totaal niet het geval was. Ik heb vanaf dat moment altijd met een wrok gevoel in me hart geleefd. Ik bleef vervolgens bij een tante van me in een district, het was zo ver dat ik elke morgen om 4 uur op moest. Dit heb ik zeker 5 jaar moeten doen. Ik deed tegelijkertijd bij baantjes. Zo heb ik vanaf me 16de eerst schoonmaak en tuinwerk gedaan voor mensen. Ik heb daar ook heel veel vernedering moeten doorstaan. Als creoolse vrouw die schoonmaakt kijken mensen vaak neer op je, ze gaan ervan uit je bent dom je weet niets . Het resulteerde erin dat een man mij eens geld aanbood voor seks. Ik voelde me zo vernederd. Ik heb toen met hem gevochten en ben dan me baan kwijt geraakt. Ik struggle verschrikkelijk.
Ik kwam een man tegen waar ik verliefd op geraakt ben. We vonden mekaar beide heel leuk. Ik heb hem vanaf het begin gezegd ik heb een enorm slecht verleden en ben niet van plan me tijd te verdoen. Als je wilt spelen zeg me gewoon zodat ik weet waarmee ik te doen heb. We hebben zo een tijdje contact gehad. Tot ik er achter kwam dat hij leugens opmaakte om mij te winnen. Na een goed gesprek met hem bleek dat hij het niet zo goed had zoals hij zich had voorgedaan. Hij bleek in een kamer te blijven die hij huurde van een kennis. We hebben goed gesproken. Waarbij ik hem zei dat hij nimmer voor me moet liegen en altijd eerlijk moet zijn. Ik legde hem me situatie ook eerlijk uit dat ik ook niet uit een welgestelde familie kom maar dat ik ook struggle om iets te bereiken. We besloten om samen de kleine stappen te maken. Hij had zijn middelbare school nog niet afgerond, zo heb ik hem bijgestaan dat te doen. We deelde de centjes en brachten steeds het beetje tijd met elkaar door. Nadat hij klaar was met zijn studie heeft hij me gevraagd naar een relatie, ik was daar blij mee omdat we mekaar wel goed begrepen. we  hebben vervolgens een klein 2 kamer woning gezocht om te huren en zijn toen samen gaan wonen. We begonnen weer strak samen te werken en te sparen. Ondanks we een relatie hadden waren we in het openbaar net als broer en zus. We hebben nadat we wat geld gespaard hebben besloten verder te studeren. We zijn samen naar de Universiteit gegaan en hebben het intussen ook al afgerond. We zijn thans getrouwd en hebben 2 schattige dochters. We hebben beide een goede baan en onze hypotheek is pas goedgekeurd om te bouwen.
Iedereens leven heeft een bestemming. Onthoud dat! Zoek naar je bestemming en volg het. Velen van ons raken ontspoord omdat we de verkeerde mensen in ons leven nemen of denken dat wat we hebben dat dat het is. Als je relatie niet loopt moet je soms gewoon even in de rust zijn, dat zorgt ervoor dat je even weer nuchter kan denken en verdere stappen kan nemen. Geniet van je leven en laat niemand je achterhouden!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *