Gered Uit Prostitutie

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/01/prostitutie.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben een dame (34) en woon in Suriname. Ik kwam 11 jaar geleden vanuit Guyana naar Suriname opzoek naar werk. In Guyana was het heel zwaar voor mij om te overleven. Ik kon nergens werk vinden, vond ik wel werk dan was het heel slecht betaald. Via een kennis kwam ik te horen dat het in Suriname beter was dan in Guyana en dat ik werk zou kunnen vinden. Mijn familie in Guyana die hadden het heel moeilijk. Ik ben de oudste uit een gezin van 9 kinderen en me vader heeft een ongeneeslijke ziekte. Me moeder die heeft het zo zwaar met de kids dus besloot ik werk te zoeken om haar , me broertjes en zussen te helpen.

Ik kwam naar Suriname en kon geen goed betaalde baan vinden omdat ik niet erg hoog opgeleid ben. Om in mijn levensonderhoud te kunnen voorzien en toch wat geld voor mijn familie in Guyana te kunnen sturen ben ik toen in de prostitutie beland. Ik had per dag een aantal klanten en het leek allemaal zo goed te gaan. Ik raakte zo gewoon aan mijn lichaam te verkopen voor geld dat ik op gegeven moment vaste klanten had die mij belde en ophaalde voor sex.  Ik raakte er steeds meer kapot van en begon vaker ziek te worden. Ondanks ik me niet gezond voelde ging ik toch omdat ik het geld nodig had.

2 jaar geleden stond ik op de hoek van een bekende straat toen er een auto met getinte ruiten kwam aanrijden.  Ik liep niet naar de auto uit vrees, maar bleef kijken. Plotseling zag ik de ruit open gaan en een heer die mij riep. Ik liep naar hem toe en hij vroeg hoeveel ik nam. ik zei hem de prijs. Hij zei ok, kom maar. Ik stapte in en we reden. We reden en hij vroeg me waarom ik in dit werk zit. Ik vertelde hem uit het niets de situatie van mijn familie, de armoede waarin we leven en de ziekte van mijn vader. Terwijl we reden en ik uitlegde…, barste hij in tranen uit. Stopte de auto en ging in gebed. Hij vroeg de HERE om vergeving voor zijn negatieve gedachte en handelen. Na zijn gebed vertelde hij me dat hij ruzie had met zijn vrouw waar hij jaren mee getrouwd is en dat hij uit woede naar mij kwam. Hij gaf mij een kaart en zei: “als je uit de prostitutie wil kan ik je een betere baan aanbieden”.

Hij zei:  “De Here Houd van je, hij heeft dit in mijn leven laten gebeuren om jou te redden”. Ik dacht dit is vast wel een Pooier die me in dienst wil nemen dus ik  stribbelde tegen. Hij vroeg om samen met me in gebed te gaan. Hij deed een gebed voor mij en bracht me naar een Pastor waar ik werd opgevangen. Er is voor me gebeden om me vrij te maken van de demonen die mij achtervolgde, voor de geldzucht waar ik mee leefde en voor de ongeneeslijke ziekte van mijn vader. Ik ben de Here erg dankbaar voor zijn liefde en dat ik nu een betere baan heb. Mijn vader is intussen overleden, mijn moeder, broers en zussen maken het allemaal goed en zorgen voor zichzelf. Ik ben gelukkig met de liefde van de HERE. Thans ben ik ook trouwe dienaar in de gemeente en probeer ik anderen ook uit de prostitutie te helpen net zoals ik geholpen ben geworden. De HERE houd van u. Bid en Geloof![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *