Mijn vrouw is lesbisch..

 In Lesbisch

Mijn vrouw en ik hadden een relatie van dertienjaar. Als je het mij vraagt hadden we een heel gelukkig leven samen. Ik geef toe dat ik het best druk had met ons bedrijf, waardoor ik hiervoor vaker uitlandig was. Ze had waarschijnlijk dan teveel vrijheid en begon vaker uit te gaan met vriendinnen. Wanneer ik er was merkte ik wel dat haar vriendinnen vaker thuis kwamen maar ik had nooit gedacht dat het zo uit de hand zou lopen. Ze heeft me sinds kort aangegeven dat ze geen relatie meer met me wilt omdat ze van haar vriendin houdt. Het heeft me heel veel moeite gekost om dat te accepteren, maar hun liefde is zo sterk dat ik het opgegeven moment heb opgegeven.

Het enige dat mij nu nog bezighoudt is de opvoeding van onze dochter van elf jaar. Ze is nu in de periode waarbij ze veel aandacht nodig heeft. Je weet hoe het is met meisjes. Ik vrees daar het meeste voor en wat me nu al opvalt is dat de opvoeding nu al verkeerd begint te gaan. Ik heb mijn vrouw gevraagd haar dingen niet voor mijn dochter te doen, toch heeft ze haar vriendin nu in huis genomen en leven ze samen als man en vrouw. Ik weet hier niet mee om te gaan omdat ik vrees dat mijn dochter dit gedrag zal overnemen of eraan gaat wennen. Het is een meisje die haar best doet op school en grote dromen heeft. Ik vraag me af hoe ik dit kan aanpakken want mijn vrouw heeft volledig voogdijschap, terwijl ik afspraken moet maken om haar te zien. Hoe zou ik dit kunnen aanpakken?

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren