Vreemdgaan heeft veel gevolgen..!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/10/vreemd.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ga jij (of je partner) wel eens vreemd? Volgens onderzoekers rijdt tot 70% van de mensen in een relatie wel eens een scheve schaats.

Onderzoekers van de Indiana Universiteit zagen zelfs dat mannen en vrouwen even vaak vreemd gaan. Het verschil zit hem in de redenen waarommensen hun partner bedriegen. Mannen gaan vreemd omdat zij zich seksueel te kort gedaan voelen, vrouwen zoeken het buiten de deur wanneer zij emotioneel niet aan hun trekken komen.

Dat zegt de schrijfster Tina Tessina. Maar ongeacht de redenen: naast de pot piesen heeft altijd grote gevolgen voor de relatie. De bedrogen partner begint de bedrieger ook op andere terreinen te wantrouwen. Het zelfvertrouwen van degene die de hoorns wordt opgezet, krijgt een flinke knauw.

Omgekeerd kan iemand die vreemdgaat omdat die seksueel of emotioneel tekort kwam, een toename van het zelfvertrouwen merken.
Ontrouw kan het libido van veel mensen compleet vernietigen. De wervelwind van emoties waar zij doorheen gaan – depressie, woede, het gevoel bedrogen te zijn – vermoordt de lustgevoelens.Mensen die bedrogen worden, verliezen vaak de aandacht voor andere aspecten van hun leven. Uiterlijke verzorging, werk, vriendschappen en ouderschap worden een stuk minder belangrijk.

Ontrouw kan het libido van veel mensen compleet vernietigen. De wervelwind van emoties waar zij doorheen gaan – depressie, woede, het gevoel bedrogen te zijn – vermoordt de lustgevoelens.

Soms kan het echter voorkomen dat het libido juist toeneemt. Een bedrogen moeder vertelt dat zij het gevoel had dat zij haar man moest terugwinnen.

Dat leidde tot woeste seks, vaak na hoogoplopende woordenwisselingen over het bedrog. Niet verrassend: volgens sommige therapeuten kan seks een krachtig middel zijn om de relatie te laten genezen na overspel.

Bron: GFCNieuws

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

[adrotate group=”2″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *