Liefde…

 In Gedicht, Romance

De *liefde is geduldig* en *vriendelijk*. Liefde *wordt niet jaloers*. Liefde schept niet op en vindt zichzelf niet vreselijk belangrijk. Liefde zegt of doet geen onaardige dingen en denkt niet alleen maar aan zichzelf. *Liefde raakt niet verbitterd*. Liefde *vergeeft als een ander iets verkeerds heeft gedaan*. Liefde is niet blij met oneerlijke dingen, maar met de waarheid. *Liefde vertelt fouten van andere mensen niet door, denkt altijd het beste van een ander en blijft altijd geduldig*. De liefde schiet nooit tekort en verdwijnt nooit.
1 KORINTIËRS 13:4‭-‬8 BB
http://bible.com/1276/1co.13.4-8.BB

Stuur dit naar iedereen van wie u houd of het nu u echte liefde is of vriendschappelijk, broer/zus liefde, dochter/zoon liefde, vader en moeder liefde.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren