Ik zei alleen dat ik hem lust…!

 In Romance, Vreemdgaan

Ruim zes jaren zijn we in een relatie en hebben samen twee kinderen. We kennen elkaar sedert me jeugdjaren. Hij is zelf ook degene die me ontmaagd heeft. Onze relatie was ooit zo bloeiend dat we zoveel leuke momenten met elkaar hebben meegemaakt. Nu is het al bijna een jaar dat onze relatie in de neergang is. Hij heeft geen tijd meer voor mij en de kinderen. Wanneer hij naar het werk gaat s’morgens zien we hem pas in de avond weer wanneer hij komt slapen. Zelfs mijn eten wilt hij niet. Als hij met z’n vrienden over straat is en ik hem tegenkom kan ik niet tot hem praten anders wordt ik beledigd voor z’n vrienden. Ik krijg slapeloze nachten hiervan en vraag mezelf af als hij nog die man is die ik gekend heb. Ik zit met zoveel in gedachten, maar wil geen stiefvader voor me kids..

3maanden geleden heb ik een politie agent leren  kennen. Hij heeft zoveel aandacht en zoveel tijd voor mij ondanks hij zo een drukke baan heeft. Hij liet me alles vergeten en gaf me een gerust gevoel. Een week geleden is mijn man erachter gekomen dat ik contact had met die heer. Hij is in me mobiel gegaan en al onze apps gelezen. Ik vind het wel erg dat mijn man dit moest ervaren maar die agent en ik hebben nooit sex met elkaar gehad. Wat hij zo erg vindt is dat ik voor die agent heb gestuurd dat ik hem lust! Hij vindt dat we al sex hebben gehad. Ondanks ik hem meerdere malen probeer uit te leggen dat het niet waar is geeft hij me de kans niet en blijft me onder druk zetten dat ik wat met de agent heb…Dit alles stresst me. Graag advies.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren