Geur in de badkamer…

 In Familie

Ik ben een vrouw van rond de veertig, getrouwd en we hebben samen een zoon van negentien. We wonen met z’n drieeen, maar hebben sinds kort ook enkele nichtjes uit het buitenland die voor enkele maanden bij ons logeren. Ik zit met een raar gevoel omdat ik dit al enige tijd observeer, maar het niet kan oplossen. Het is namelijk de zoveelste keer dat ik in de badkamer ga en een rare geur mij ontvangt. Heel opvallend is wel dat dit er is sinds mijn nichtjes op vakantie zijn. Het is een nare geur en ruikt als sperma. Ik heb mijn man, zoon en de nichtjes erover verteld en allen geven aan niet te weten van waar de geur komt. Ik probeer het in de gaten te houden dus ben ik in de ochtend vroeg wakker geworden en bleek de geur er niet te zijn. Ging ik weer liggen en stond later op de dag op was de geur er wel. Iedereen was al gebaad dus was moeilijk te onderzoeken. De geur is er niet elke dag dus soms probeer ik het te onderzoeken maar dan is er de hele dag geen geur. Ik vind dit echt raar…Hoe kan ik erachter komen wat zich precies in me huis afspeelt? Graag advies.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren