Sex Sollicitatiegesprek

 In Mishandeling, Vreemdgaan

Tegenwoordig kom je bijna nergens aan een baan als je er niet goed uitziet, geen connecties hebt of geen sex wilt voor een mogelijkheid in een bedrijf. Ik ben een jonge dame van twintigjaar met een afgeronde middelbare opleiding. Recent ben ik voor een sollicitatiegesprek geweest waar ik erg enthousiast over was. Heel vroeg heb ik me aangemeld op de plek omdat een kennis reeds een voorgesprek had met de eigenaar. Het is mijn tweede sollicitatiegesprek sinds ik afgelopen augustus geslaagd ben van de middelbare school en wilde de baan zo graag zodat ik in me eigen levensonderhoud kan voorzien.

In het gesprek met het bedrijf werd ik enkele vragen gesteld door een heer. Hij stelde me vragen over mijn studie, ervaring in het bedrijfsleven alsook mijn ambities. Alles ging goed. Ik was zo blij toen ik na een halfuur merkte dat de sfeer er goed in zat en ik vrij goed de vragen beantwoord heb. Echter had ik niet verwacht dat hij me nabij het einde van het gesprek vragen zou stellen over mijn relatie en sexleven. Hij vroeg me als ik een vriend heb en of ik nog maagd ben. Ik wist me hierop geen houding en stotterde. Ik wist niet als ik eerlijk moest zijn, geen antwoord moest geven of gewoon op moest staan en weglopen. Een formeel gesprek dat helemaal uit de hand is gelopen.

Aan het eind van het gesprek zei hij dat hij niet tevreden is met de antwoorden en dat we een vervolg gesprek moeten hebben. Ik vraag me af als deze vragen normaal zijn? Ik wil hem aanklagen maar weet niet als ik er iets mee bereik. Alsof dat niet genoeg is heeft hij een foto van me gemaakt, waarvoor weet ik niet. Ik voel me rot en gebruikt tegelijk. Hij wilt binnenkort een vervolg gesprek hebben en vraag me af hoe ik dit het best kan aanpakken. Graag advies..

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren