De dief was op bed..

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/09/1-1.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Als er nooit bij je is ingebroken zal je het gevoel en de angst niet begrijpen. Er is enkele weken geleden bij me ingebroken. Het dievenijzer hebben de dieven geforceerd en hebben zodoende toegang tot de woning gekregen. Ze hebben dan enkele belangrijke spullen meegenomen. De angst dat vreemden je woning reeds zijn binnengekomen zonder jou toestemming blijft je nog lang bij, maar de angst dat ze weer eens langskomen dat is het ergste.

Ik was een der avonden in de ochtend rond vier uur aan het slapen. Ik hoorde toen een geluid. Het leek een geluid alsof iemand bezig was te slaan aan het dievenijzer. Ik stond paniekerig meteen op en vroeg me af wat te doen. Ik blijf nl alleen en had geen hulp. Zo begon ik enkele mensen te bellen. Intussen werd het geluid alleen maar luider en luider. Het leek alsof ze wisten dat ik de politie aan het bellen was. Ik liep naar de woonkamer en hoorde het geluid dichterbij, het kwam van beneden. De stem van een heer hoorde ik nog. Hij was aan het hijgen en zuchten alsof hij het dievenijzer niet open kon krijgen.

Nadat ik de politie had doorgegeven wat ik hoorde, rende ik de kamer binnen om te schuilen. Het geluid werd alleen maar luider en luider. Ik werd echt angstig en besloot alle lichten aan te doen. Ik begon te stampen in huis zodat ze hoorde dat iemand wakker was en misschien dat ze zouden wegrennen. Me hart kon bijna uit me lichaam gaan van de angst.

Op een gegeven moment loop ik naar het raam om te piepen als ik kon zien wat ze doen. Ik keek na beneden maar zag niets, maar hoorde het geluid wel. Ik keek dan naar de buren en tot me verbazing merkte ik dat het geen dieven waren. De dief was mijn buurman. Zijn huis is dichtbij de mijne. Hij was namelijk in bed met zijn vrouw. Ze waren zo heftig bezig dat het bed zoveel lawaai maakte. Zucht!

Download the NEW Loverstime App via Google Playstore – WhatsApp (597)8642042 – Copyright ©Loverstime 2016

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

[adrotate group=”2″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *