11 Jarige Bank dief…

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/09/dief.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Een elfjarige jongen heeft zondagmiddag zijn kans schoon gezien om in te breken bij de RBC Bank aan de Jaggernath Lachmonstraat. Door een ruit aan de achterzijde van het gebouw in te slaan, wist hij binnen te komen.

Volgens de politie ging hierdoor het alarmsysteem af, waarna de jongen zich schuilhield in de vliering van het pand. Aan de hand van de camerabeelden is al snel achterhaald, waar hij zich bevond.

Een tweede verdachte is nadat het alarmsysteem afging op de vlucht geslagen. Aangezien het om een minderjarige gaat, is de zaak overgedragen aan afdeling Jeugdzaken voor nader onderzoek.

Had de elfjarige jongen niets te doen vanwege de vakantie ? Of komt het door de situatie in het land? Wat gebeurt met onze jeugd?

Bron: DWTonline

Download the NEW Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *