Owru Lobi..!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/08/date-night.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben een vrouw (34) en ben reeds twaalf jaren getrouwd. Helaas ben ik nimmer gelukkig geweest omdat mijn man vaker voor me is vreemdgegaan en heeft me jaren mishandeld. Recentelijk heeft een vrouw bewijzen met me gedeeld waaruit duidelijk te zien is dat ze zijn buitenvrouw is. Erg vind ik het zeker wel, maar had dit ergens reeds verwacht en me al erin berust.

Wat me nu overkomt is iets dat ik nimmer verwacht had. Ik was bezig op Facebook en kreeg van mijn eerste liefde (van mijn jeugdjaren) een bericht. Normaal reageer ik niet op berichten van andere heren, maar bij hem begon mijn hart zo snel te bonzen. Na verloop van tijd heb ik maar gereageerd. Hij vroeg toen hoe het met me gaat en we begonnen bij te praten. We waren namelijk destijds van de relatie in onze pubertijd waardoor het door onze ouders was stopgezet.  

Nu hebben we na zoveel jaren weer contact met elkaar en we zijn dagelijks en wel uren met elkaar in contact. Hij is inmiddels getrouwd en heeft kinderen maar houdt nog zielsveel van me en ik ook van hem. Weet dat het niet goed is maar weet niet wat anders te doen. Zeker daar ik die liefde niet van me man krijg. Ik merk dat ik bereid ben mijn leven te veranderen voor hem want ik ben niet gelukkig in mijn relatie. Ik accepteer zijn kids maar vindt zielig voor zijn vrouw want hij wilt haar om mij verlaten. Ik heb zo een schuld gevoel als ik aan alles denk.

We hebben mekaar meerdere malen ontmoet maar ik heb alleen een kus op de voorhoofd gehad van hem. Ik ben een vrouw en weet hoe het aanvoelt als je man vreemdgaat dus ga dat niet doen met iemand anders. Wat het wel heel erg moeilijk maakt is dat ik nu niet zonder hem kan. We bellen elke dag en praten uren lang. En ja me man mishandeld me tot de dag van vandaag, beledigd me en scheld me vies en vuil uit, hij heeft me gezegd dat als ik hem verlaat dat hij me zal vermoorden. Ik ben zo bang en weet niet wat te doen. Hij is vaker in contact gekomen met de politie.. Graag advies weet me geen raad.

Download the NEW Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *