Ze duwde me op het bed…

 In Lesbisch

Mijn leven is op dit moment even niet te omschrijven. Ik ben een goed uitziende dame, maar heb geen geluk met heren. Ik heb zoveel leuke heren leren kennen maar met geen van ze wordt het iets serieus. Ze komen, blijven een tijdje en gaan weg. Mijn hart gaat hier gewoon kapot van. Het kan zijn dat het aan mij ligt, maar in bed probeer ik van alles te doen en dan nog…. Na een jaar single te zijn heb ik een dame op FB leren kennen.

Ze komt nu al een tijdje bij me thuis omdat we een goede band hebben opgebouwd. Ik kan van alles met haar bespreken. Het is leuk wanneer we onze verhalen zo met elkaar delen….Recentelijk was ze bij me thuis en ik was in bad. Toen ik uit bad kwam, duwde ze me op bed. Ik vroeg haar toen “wat doe je”, toen begon ze met me te flirten en me te beffen.. OMG!!! Ik was helemaal in de zevende hemel. Ik wist niet wat ik moest doen, ze deed het zo goed waardoor ik het uitschreeuwde!

Op een gegeven moment kreeg ik een geil gevoel en trok haar vervolgens naar me toe. Ik voelde me zo compleet…nooit eerder zoiets gedaan. Ik ben geen lesbisch maar zij wel. We hebben nu een heel rare en andere band. Zit me echt af te vragen hoe verder. We hebben er niet echt over gesproken. Na die ene keer is het niet meer gebeurt. Althans, nog niet. Ik heb dit nooit zien aankomen, alhoewel ik wel heb genoten. Weet me even geen raad wat te doen. Zeker omdat ik met alle mannen die ik ontmoet toch niets serieus kan beginnen. Graag jullie mening.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren