Juf bij detachering zwanger..

 In Familie, Romance, Vreemdgaan

Het is nu een aantal jaren geleden toen ik hem leerde kennen. Ik was pas afgestudeerd van de kweekschool, dus ben ik in het binnenland les gaan verzorgen. Na een periode daar werkzaam te zijn heb ik hem leren kennen. Na verloop van tijd raakte ik verliefd op hem en hij was ook smoorverliefd op mij. Zijn vrouw die woonde in de stad maar hij werkte in het binnenland. We hadden vervolgens een relatie met elkaar en na een jaar raakte ik zwanger van hem. Hij heeft het toen aan zijn vrouw vertelt en het was dan een hele roddel zaak geworden. Collega’s onderling die belde zijn vrouw om haar dingen te vertellen. Het was echt niet fijn.

Het werd later bekend dat het mijn eigen schoolleider was die zijn vrouw belde omdat ze mekaar kende. Hierdoor werd het alleen maar erger want het een na het andere werd verzonnen. Er werd zelf gezegd dat ik met een vals diploma les verzorgde waardoor dit helemaal bij het onderwijs ministerie terecht kwam. Ik werd toen aangeklaagd en sindsdien zit ik thuis zonder werk.

Nu na zeven maanden heeft die man haar in de steek gelaten en mij gevraagd om opnieuw te beginnen. Ons kind is wel bij mij en ik heb tot op heden niemand anders, maar weet eerlijk gezegd niet wat ik moet doen. Hoe denken jullie hierover?

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren