Ik schaam me voor die lelijke Tenen!

 In Familie, Mishandeling

Op dit moment gaan er zoveel dingen door mijn hoofd. Ik loop met een zelfmoord gedachte omdat ik geen idee heb wat mij allemaal overkomt. Ik denk aan zelfmoord maar ik heb de neiging nog niet om het te doen. Ik kreeg toch nog een beetje hoop om mijn verhaal te delen en hopelijk krijg ik wat hulp van jullie. Als ik om mij heen kijk praat ik zelfverzekerd dat ik een gezondigd kind ben. Ik ben 25. Enigst kind van mijn biologische ouders. Ze zijn vanaf mijn geboorte gescheiden. Ik heb nooit genoten van mijn leven. Op school werd ik altijd gepest omdat ik lelijke teentjes heb dat heeft gemaakt dat ik me zo onzeker voelde en de school op jonge leeftijd heb verlaten.

Ik raakte zo depressief en inplaats ik naar school ging verberg ik me ergens alleen omdat ik me schaam. Ik heb ook nooit geluk met een vriend. Een ieder van wie ik houd verlaat me voor een ander of kiest andere vrienden. Soms nadat ze me de eerste keer gezien en gesproken hebben zie ik ze niet meer. Ik ben in werkelijkheid niet lelijk. Ik ben een mooie dame alleen heeft God mij niet compleet en perfect geschapen. Waarom kan men dat niet van mij accepteren?

Ik ben nu werkzoekende, maar heb geen schoolpapieren. Ik ben zo radeloos. Ik ben geestelijk ook een beetje gestoord. Wanneer men met me praat kan ik daarop niet focussen. Waarom heb ik zo’n leven? Waarom voel ik me onzeker? Is het omdat ik niet compleet geschapen ben?  Waarom heb ik nooit geluk met een vriend? Ik weet niet wat ik fout doe.

Ik woon momenteel met een stiefmoeder soms heb ik de neiging om haar te vermoorden want ondanks ze met me vader is houdt ze niet van me, ze vind dat ik in de weg sta. Als ik nu al die verhalen moet vertellen hoe ze me heeft gedupeerd toen ik nog jong was ben ik morgen nog niet klaar.

De manier hoe ze ook met me vader praat verdraag ik niet. Soms heb ik echt moord gedachten maar als ik al afgekoeld ben heb ik geen lef het te doen. Ik werd zoveel gepest, zoveel gehaat lijkt alsof niemand van me houdt. Mensen houden pas van me wanneer ik geld heb. Nadien zijn ze er niet. Ik heb echt iemand nodig die me kan ondersteunen in mijn leven.

Als ik de tijd terug kon draaien had ik ooit gewild dat ik me voor niks zou willen schamen maar helaas ik ben ontevreden hoe ik geboren ben omdat ik word gepest en dat heeft gemaakt dat ik zo depressief ben geworden tot dat ik zelfs geen school noch werk heb. Ik weet me geen raad meer wat ik in het leven moet doen. Wie kan mij ondersteunen? Desnoods om te helpen aan die drop-out opleiding of baan.

Ik wil leven zoals anderen. Studeren, afstuderen en een goeie baan hebben. Ik wil me zelfverzekerd en comfortabel voelen bij mensen. Ik zit echt met angst elke dag. Ik schaam me als mensen mijn lelijke teentjes zien en dan is het einde van de wereld. Komen ze vragen “hoe zijn twee van je teentjes gelijk met je pink”. Ik word gelijk zenuwachtig! Krijg trauma’s van vroeger dan huil ik. Ik kom ook niet uit een rijke familie. Ik wenste dat ik me ouders kon helpen maar helaas.

Iedereen ziet er zo gelukkig uit ik alleen zit zo met verdriet en problemen. Ik schaam me voor alles. Nergens voel ik me veilig. Graag jullie advies.. ?

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren