Ik wist niet dat hij getrouwd was..

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/03/date.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben 29 jaar en heb al drieënhalf jaar een relatie met een getrouwde man en voel me hier erg schuldig over. In deze periode heb ik daarnaast zelf ook enkele relaties gehad, maar deze hielden steeds geen stand. We hebben elkaar, heel standaard, een keer ontmoet met uitgaan. Vrienden van mij zijn bevriend met vrienden van hem en zo hebben wij elkaar eens ontmoet. Op dat moment wist ik niet dat hij bezet was. Uiteindelijk zijn wij die avond met z’n tweeën in de kroeg geëindigd en hebben we uitgebreid staan zoenen, waarna hij met mij mee naar huis gegaan is. Achteraf waren zijn vrouw en kinderen dat weekend de stad uit, waardoor dat makkelijker ging. ’s Ochtends is hij vertrokken en ik bestempelde hem als een one-night-stand. Niks meer, niks minder.

Dagen daarna hoorde ik van mijn vriendinnen dat mijn verovering eigenlijk bezet was. Meneer was niet alleen getrouwd, maar had ook twee kleine kinderen. Ik was verbaasd, want ik had echt een leuke avond én nacht met hem gehad. Enkele dagen later zocht hij contact met mij via social media. Hij vertelde mij dat hij het toch wel erg leuk had gehad en er volgden wat berichtjes heen en weer. Totdat ik hem onverwachts op een festival weer tegenkwam en ik hem toch wel erg leuk vond. Die avond eindigden we weer samen. Niet goed, maar het was wel fijn.
Het wisselt hoe vaak wij elkaar zien. Ik wil hem vaak zien, maar ben afhankelijk van zijn tijd en schema. Ik haat het om in de afhankelijke positie te zitten. Privé en zakelijk ben ik normaal gesproken verre van afwachtend en iedereen kent mij als een echte doorzetter. Behalve in mijn relatie met hem. Hij belt, ik draaf op. Hij zegt af, ik kruip stilletjes op mijn bank weg. Meestal spreken we bij mij thuis af. Zijn huis is verboden terrein.

Ik voel mij over het algemeen schuldig. Ik ken zijn vrouw niet persoonlijk, maar ze komt over als een super lieve vrouw. Zorgzaam, goed voor hun kinderen en ook goed voor hem. Volgens mij heeft zij niets door. Ik stem mijn halve leven op hem af door te schikken naar zijn agenda. Ik baal van mezelf dat ik me zo afhankelijk opstel. Ik heb meerdere keren geprobeerd hem uit mijn hoofd te zetten, zonder resultaat. Zelfs tijdens korte relaties bleef ik met hem afspreken en naar hem verlangen. Terwijl ik weet dat hij nooit voor mij zal kiezen.

Ik weet dat hij niet weggaat bij zijn vrouw. Ik weet dat wij nooit samen gelukkig zullen worden en ik weet dat het niet goed is wat ik doe. Maar toch ga ik ermee door. Ik heb al meerdere keren geprobeerd te stoppen, maar zonder resultaat. Mijn enige doel is mijn verlangen naar hem vervullen, om mij daarna weer ellendig te voelen. Ik realiseer mij dat er geen toekomst voor ons tweeën is. Maar loslaten lijkt en voelt zo onmogelijk. Wat kan ik hieraan doen?

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *