Bonoevrouw heeft mijn man genomen…

 In Cultureel, Romance

Gedurende mijn jeugdjaren heb ik altijd gezegd dat ik heel vroeg wilde trouwen en kinderen wilde krijgen. Ik wilde dat omdat ik zelf een heel moeilijke jeugd had, omdat mijn ouders al vrij vroeg uit elkaar waren. Het hebben van een gezin was daarom voor mij een droom die ik werkelijkheid wilde maken. Ik wilde een man hebben die met mij wilde trouwen, zodat we samen door het leven konden gaan.

Het begon allemaal vanaf mijn eerste relatie waarbij ik een man had die meer ellende in me leven bracht dan wat anders, hij deed me zoveel pijn. Hij ging vreemd, was meer weg dan thuis, rookte Marihuana en deed een ieder en alles pijn dat hij maar kon. Hij belande op een gegeven moment achter de tralies. Ik stond alleen voor alles. Het heeft me een tijd geduurd maar gelukkig kwam ik eruit.

Na enkele jaren ontmoette ik de man waarmee ik dacht mijn leven door te brengen. We waren gelukkig samen, dus na een tijd besloten we te gaan voor kinderen. Hij wilde niet trouwen, maar wilde heel graag kinderen. Ik dacht ik ga er maar voor, misschien dat hij later zal veranderen van gedachte. We hebben een tijd geprobeerd, maar ik raakte maar niet zwanger. We gingen naar de dokter en kwamen toen erachter dat ik geen kinderen kon krijgen. Ik heb zodanig gehuild, het deed me zo een pijn. Mijn liefde voor kinderen was zo groot dat ik het maar niet kon verwerken mijn leven zo door te moeten brengen.

Samen met mijn vriend hebben ik zoveel geprobeerd, we gingen naar doktoren voor hulp maar dat hielp niet. We gingen zelf naar mensen die een loekoe namen, waar we zoveel betaalde alleen om het mogelijk te maken. We hebben toen een bezoek gebracht aan een dame (bonoevrouw) die mijn buik masseerde. Het deed pijn maar tegelijkertijd gaf het een gevoel dat het nu wel goed komt. Ze gaf me een fles met een middel en zei dat mijn man en ik het dagelijks voor de omgang een thee lepel moesten drinken. Die zelfde avond begonnen wij het te gebruiken. Wat ik wel heel vreemd vond is dat mijn man na een week minder behoefte in sex begon te krijgen. Sterker nog sprak hij minder over kinderen, terwijl hij zo een drang had.

Op een dag kwam ik thuis en betrapte mijn man aan de telefoon met de bonoevrouw. Ik vroeg hem vervolgens wat hij deed. Hij zei dat advies vroeg aan haar en dat hij naar haar toe zou gaan om het een en ander te bespreken. Vanaf die dag zijn zaken tussen hem en ik alleen maar erger geworden. Hij heeft nooit tijd en is steeds weg. Een dagje dacht ik laat me met de mevrouw erover gaan praten, dus reed ik naar haar woning. Ik schrok me kapot toen ik daar aankwam. Ik zag de auto van mijn man daar geparkeerd. Toen ik hem belde nam hij niet op, dus besloot ik naar binnen te gaan. Binnen aangekomen waren die twee in elkaars armen alsof ze een relatie hadden. Ik barste in tranen van wat ik zag en ben gelijk vertrokken. Ik kon me niet voorstellen iemand waar ik zoveel vertrouwen in had. De relatie was binnen enkele dagen officieel ten einde en ik zat nog met pijn die me een tijd koste te verwerken.

Na een hele tijd vechten met de verwerking besloot ik vorig jaar een gemeente te bezoeken. Ik vond het fijn, omdat ik me warm en beschermd voelde van al die liefde en aandacht die de mensen om me heen verspreide.Vanaf dat moment heb ik de gemeente vaker bezocht. Zo ging ik een dag wederom naar die bewuste gemeente en kwam een heer tegen die me aankeek en zei: “je loopt met kwade geesten”. Ik keek hem aan en vroeg hem hoe bedoel je? Hij zei:”ik volg je al een hele tijd en ik merk dat er iets is die je achtervolgt”. Ik wist niet wat ik hem moest zeggen, hij begon uit het niets voor me te bidden en ik voelde de rillingen over mijn lichaam komen. Hij vertelde me daarna dat de bonoevrouw me een middel had gegeven om mij kwaad te doen. En dat ze tevens via dat middel mijn man aangetrokken heeft.

Ik voelde mij na zijn gebed helemaal anders, het leek alsof ik kilo’s lichter was geworden. Hij heeft me vanaf dat moment dagelijks bijgestaan in gebed en mij wegwijs gemaakt hoe ik in geloof door het leven moet gaan. We zijn zovaak met elkaar bezig geweest dat we verliefd raakte op elkaar en zijn nu na bijkans een jaar verloofd en ik ben in de verwachting van ons kind. Ik voel me gezegend dat mijn droom is uitgekomen en wil een ieder bemoedigen om het vertrouwen en geloof in de almachtige nimmer op te geven. Ik ben HEM dankbaar voor de zegen die ik heb mogen ontvangen. Dank u JEZUS..

Reageren