In een rijdende auto…

 In Fantasie

Ik ben een dame in de dertig en heb een relatie van zes jaar met mijn vriend. We houden beide van nieuwe uitdagingen uitproberen dus kijken we steeds uit naar andere manieren hoe we het samen leuk kunnen maken. We zijn nu op een ander idee gekomen om omgang te krijgen in een rijdende busauto. We willen dit binnenkort gaan uitproberen en vragen ons af als we misschien een afwijking hebben of als anderen deze fantasie ook iets spannends vinden of het misschien reeds mee gemaakt hebben. Eerder hebben we nog een aantal andere spannende dingen uitgeprobeerd. We lezen graag hoe jullie hierover denken en als je het zelf ook zou proberen. Indien je een ander spannend idee hebt laat het maar weten.

Groetjes, M.K.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren