Vrouwen met dikke billen zijn…

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/10/but.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Blijkt dat een goede, robuuste derrière meer dan alleen maar seksuele aantrekkingskracht uitstraalt, maar eigenlijk een indicatie is voor een hoge intelligentie en een indicator voor meer weerstand tegen chronische ziektes. Dit interessante nieuws is afkomstig van wetenschappers aan de Universiteit van Oxford. Vrouwen met een groter dan gemiddeld achterwerk hebben minder cholesterol en verwerken suikers beter omdat ze meer hormonen produceren. Daardoor hebben ze minder kans op diabetes en hartaandoeningen.

Een dikkere kont vereist veel omega 3 vetten. Deze vetten zijn ook verantwoordelijk voor betere hersenfuncties. Maar er werd nog iets interessant ontdekt: kinderen van vrouwen met bredere heupen zijn slimmer dan kinderen van moeders met slanke heupen!

In het onderzoek werden 16.000 vrouwen onder de loep genomen. Het adiposeweefsel in de kont zorgt ervoor dat schadelijke vetdeeltjes daar blijven zitten waardoor ze minder hart- en vaatziektes kunnen veroorzaken.

Studies uitgevoerd door de universiteiten van California en Pittsburgh tonen dan weer aan dat vrouwen met een dikke kont langer leven. Best interessant dat een dikke kont niet alleen aantrekkelijker is, maar dat vrouwen met een dikke kont ook nog eens slimmer blijken te zijn!

DEEL deze interessante bevindingen met je vrienden!

Bron: Trendjournaal.nl

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

[adrotate group=”2″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *