Ook al is het maar voor 1 keer…

 In Fantasie, Romance

Wat een dilemma waar ik enkele dagen al mee zit. Ik ben een vrouw van dertigjaar en ben getrouwd. Mijn man zit voor zijn werk zeker voor een jaar in het buitenland. Ja, ik voel me erg eenzaak hierdoor gezien ik geen uitgangstype ben. Ik ben pas verhuisd en moest me dus inschrijven bij een nieuwe huisdokter. Hier in Nederland volgt er eerst een kennismakingsgesprek. Ik wist vooraf dat het een Surinaamse dokter was maar niet wie. Toen ik de Poli binnen kwam heb ik me aangemeld bij de balie en mocht ik even plaatsnemen. Ik was best zenuwachtig. Na enkele minuten mocht ik naar binnen en zag dus de dokter zitten en naast hem een assistente van hem. Hij is oo zo knap!!! Ik kan hem sinds die dag voor geen moment uit mijn hoofd halen. Ons kennismakingsgesprek gesprek ging goed en ik heb hem verteld hoe mijn gezondheid geweest is de afgelopen periode. Ik wil gewoon iets met die man beginnen maar weet niet hoed of wat. Ik voel me gewoon aangetrokken. Het voelt alsof  er geen knappere man dan hem bestaat. Hij is echt een knappe, goed uitziende man van creoolse afkomst. Ik zelf ben Hindoestaans maar val helemaal niet op andere type mannen. Hoe los ik dit op? Ik kan aan niets meer denken dan aan die arts. Ik wil mijn gevoelens met hem delen en of hem een vriendschapsverzoek sturen op FB maar ik twijfel. Ik wil hem heel graag, al is het maar voor een keertje. Wie heeft advies voor mij? Ik weet niet of hij getrouwd is of niet. Ik ben nog nooit vreemd gegaan en weet ook niet hoe hiermee om te gaan. Voel me echt een puber nu, maar ik ben gewoon eerlijk over wat ik voel en vraag daarom advies hoe jullie denken dat ik dit kan aanpakken. 

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren