Mijn moeder en broer betrapt!

 In Cultureel, Familie

Mijn leven is als een HELL. MIjn moeder heeft twee zonen. Ik ben negenentwintig en het is me opgevallen dat mijn moeder mijn broer in alles ondersteunt. In alles wat hij wilt en zelf als hij iets verkeerds gedaan heeft wordt het goedgepraat. Ik was thuis altijd de zwarte schaap wat erg vervelend was. Het problem werdt erger toen ik een dag uit de nachtdienst kwam en om half drie in de ochtend thuis arriveerde. Ik was zo moe en ging naar binnen om te slapen. Ik kon me ogen niet geloven wat ik zag. Mijn bloed eigen broer zag ik naakt in bed met mijn moeder in zijn slaapkamer. De situatie zoals ik het gezien heb leek het echt dat ze sex met elkaar gekregen hadden. Ik keek toen naar ze, maar heb van de schrik niets gezegd en ben naar mijn kamer gegaan. Ik kon voor die dag niet meer slapen. Ik heb die dag de hele avond wakker gelegen omdat ik het niet kon verwerken en vroeg mezelf af als het waar of niet waar is. Ik heb ze door laten slapen tot in de ochtend zonder iets te zeggen. In de ochtend werd mijn moeder wakker en kwam in mijn kamer. Ik deed alsof ik sliep. Ze riep me een aantal keer en schudde me om wakker te worden. Ik deed alsof ik in diepe rust was. Ze bleef me roepen en schudden

en ik deed mijn ogen open alsof ik sliep en toen vroeg zij om hoelaat ik thuis ben gekomen. Ik zei toen iets tegen acht uur. Het was toen half negen toen ik op mijn horloge keek, dus leek het alsof ik pas thuis was. Mijn broer die was plotseling niet aanwezig, maar kwam later op de middag met een bier voor me wat hij normaliter nooit deed. Ik heb verder niets meer over de situatie verteld aan niemand. Ik leerde een dame kennen in het buitenland en die liet me op een gegeven moment halen om een relatie samen op te bouwen. Ik bleef vervolgens in Nederland en een dag belde mijn moeder me op dat ik babyspullen voor haar moet sturen want ze is in de verwachting. Ik schrok me dood een vrouw van negenenvijftig jaar. Ik zei toen mama come up van wie ben je zwanger? Ze antwoorde van haar vriend Dwight. Ik zei toen van nooit heb je me gezegd dat je een man had mama en toen zei ik okey…Ik stuur wat geld voor u om naar de dokter te gaan voor een medisch onderzoek. Ik vermoed dat haar hele verhaal van die Dwight niet waar was want twee weken daarna heeft ze abortus gepleegd en Dwight is nooit te voorschijn gekomen. Ze liegt gewoon! Een dag bel ik mijn broer in Suriname als hij naar Nederland wilt komen. Hij was er gelijk mee eens, daarna belde mijn moeder me weer opdat ze weer zwager is dus heb niets meer gezegd. Mijn broer is aangekomen in Nederland en alles ging goed met ons en mijn vrouw. Na enkele maanden begon mijn broer ons leven opstraat te gooien. Mijn vrouw heeft hem dan de deur uitgezet. Ik was boos want mijn broer had nergens om te gaan. Hij belde vervolgens mijn moeder en zei dat we slecht met hem leefde. Mijn moeder ging behoorlijk tekeer met ons hoe we zo met hem kunnen omgaan. Een jaar geleden is mijn moeder overleden aan kanker. Ik ging vervolgens met spoed naar Suriname. Mijn broer die kwam ook mee en is in Suriname gebleven tot de begravennis, maar bij de 8dey begon hij vreemd te doen dus ik had het wel door dat sex met moeder niet een makkie is want sang e drai kong tik yu baka. Mijn broer die is ziek geworden en donker van kleur. Ik vroeg hem broer sang psa nanga joe? Heb je iets met mama gedaan? Hij zei nee, maar iets klopt niet want hij is helemaal achteruit gegaan sinds me moeder is overleden. Ik vraag me nogsteeds af als wat ik gezien heb waar is, hoe ik hem kan helpen uit zijn lijden en als het overlijden van me moeder inderdaad effect kan hebben op hem. Graag jullie advies

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren