Mijn vakantiegeld en salaris zijn al “verdampt”!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/07/vakantie.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Als ambtenaar werkzaam bij de overheid in Suriname ben ik erg teleurgesteld in de manier hoe zaken gaan in het land. De crisis in Suriname heeft effect op alles, zelfs op mijn relatie. Ik ben een vrouw van zeven en dertig jaar en heb twee kinderen. Mijn man was werkzaam bij een particulier bedrijf die ,vanwege de situatie in het land, gesloten is. Deze maand hebben de ambtenaren vakantiegeld ontvangen en zo ook ik, echter is mijn vakantie geld en zelfs mijn salaris na enkele dagen reeds verdampt!

Mijn man is zijn baan kwijt en ik moet dus alles doen in huis. We leven nu dus van mijn salaris wat ook al niet zoveel is. Dit zorgt voor de nodige spanning en irritatie omdat hij zich ook niet comfortabel voelt als man om van mij afhankelijk te zijn. Desondanks heb ik ervoor gekozen om alle kosten alsook de totale huishouding en huishuur etc op me te nemen totdat hij een andere baan heeft gevonden.

Het probleem is dat ik tot de ontdekking ben gekomen dat mijn man in contact is met een vrouw die hem waarschijnlijk geld geeft. Ik heb dit met hem besproken en hij heeft aangegeven dat hij niets met haar heeft maar slechts wat reparatie werkzaamheden aan het huis voor haar doet. Ik heb daar geen controle op en begin me behoorlijk zorgen te maken omdat mijn man niet gewend was zo lang weg te blijven en laat thuis te komen.

Ik heb wel geen bewijs dat hij wat met haar heeft dus heb het maar zo gelaten. Hij vindt dat hij geen baan heeft dus kan bij haar tenminste wat verdienen. Vraag me af als ik me zorgen moet maken of niet? Hoe ik hiermee om moet gaan? Zelf verdien ik niet zoveel dus zal hem ook niet eindeloos kunnen verzorgen. Echter heeft dit wel effect op onze relatie want we maken vaak ruzie. Graag advies.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *