Ik kan niet bevallen..

 In Cultureel, Romance

Het verdriet wordt mij te veel, weet me totaal geen raad meer. Mijn ex-man die kwam zes jaar geleden te overlijden. We hadden geen kinderen, maar waren wel daarmee bezig. Het lukte ons jammer genoeg niet, wat bij hem voor de nodige stress zorgde omdat hij zo graag een kind wilde. Vanwege een verkeersongeval kwam hij te overlijden. Het heeft me zoveel pijn en verdriet bezorgd dat we niet eens een kind hebben gehad omdat hij een heel lieve man was. Hij had net als alle mensen ook zijn minpunten, maar die waren te dragen vanwege zijn liefde voor mij.

Het heeft me bijkans drie jaar geduurd om hiermee te kunnen leven. Ik vocht met mezelf en wilde zelfmoord plegen. Mijn familie heeft me in deze moeilijke periode behoorlijk bijgestaan wat ervoor gezorgd heeft dat ik er bovenop ben gekomen. Ik leerde om en bij twee jaar geleden een heer kennen waarop ik verliefd raakte. Het ging allemaal goed en we besloten een serieuze relatie te startten. Het heeft me ook geholpen om verder te gaan met me leven. Het probleem begon vanaf de eerste keer toen ik omgang met me vriend kreeg. Ik droomde die zelfde avond over mijn man dat hij boos geworden is op me. Elke keer dat ik omgang kreeg met me vriend bleef ik steeds dromen krijgen over m’n overleden man. We hebben een aantal zaken geprobeerd om dit op te lossen maar tevergeefs.

Het probleem is nu nog groter geworden want ik ben in de verwachting van mijn vriend. Het is intussen al bijna negen maanden geweest maar ik voel nog geen enkele teken dat het tijd is. De doktoren zijn van plan een keizersnee te doen indien het zo doorgaat. Ik krijg nog steeds dromen van m’n overleden man. In m’n dromen is hij boos en vraagt me waarom ik hem dit moest aandoen. Ik bid elke dag en geloof dat alles goed zal gaan, maar ik vrees voor m’n ongeboren kind. Gaarne advies hoe ik hiermee om kan gaan.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren