Vreemdgaan uit nieuwsgierigheid…

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/05/lady.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Mijn vrouw is een heel lieve vrouw. Samen hebben we drie kinderen. Echter zit ik momenteel met een probleem. Mijn vrouw is niet lang terug vreemdgegaan met een andere man. Toen ik erachter kwam heeft ze wel toegegeven dat het gebeurt is. Ze heeft zelf om vergiffenis gevraagd en aangegeven dat het haar spijt. Eigenlijk heb ik haar met veel moeite ook vergeven, maar het probleem is dat ik het nog steeds niet kan verwerken. Ik weet niet hoe ik met die gevoelens om moet gaan. Het hindert mij enorm.

Toen ik haar gevraagd heb waarom zij dat heeft gedaan gaf ze als antwoordt dat ze gewoon nieuwsgierig was hoe het zou zijn om met iemand anders naar bed te gaan. Ik vroeg haar toen hoe het was en ze zei me dat het goed was en dat ze erachter is gekomen dat ze met mij niet kan genieten in bed omdat ik groot ben geschapen en haar daardoor pijn doe. Ze geeft aan dat ze met iets kleiner meer geniet. Ik was stom omdat ik al die tijd dacht dat ze van mij aan het genieten was, maar nu hoor ik dat ze juist pijn had.

Ik weet me geen raad wat te doen, maar wil mijn relatie behouden vanwege de kinderen. Mijn vrouw heb ik vergeven, maar kan het gevoel niet verwerken. Ik krijg wraak gevoelens om ook vreemd te gaan voor haar en heb het haar ook gezegd. Ze vindt dat ik het niet moet doen, maar geeft geen concrete oplossing…Hoe kan ik hiermee omgaan? Graag advies…

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *