Hij kon niet tegen de verleiding…

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/05/zus.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Dit is zo zwaar voor me om te vertellen. Ik ben een dame en heb al jaren een relatie. We hebben een kind samen. In de relatie is er zoveel spanning steeds weer ruzie, jaloezie en wantrouwen van beide kanten.

Het ergste is dat ik altijd het vermoeden had dat mij  man voor me vreemdgaat met een andere vrouw. Het heeft me zolang bezig gehouden tot ik erachter kwam dat het waar is. Het pijnlijkste is dat het niet met een vreemde is, maar met me eigen zus! Ik heb haar altijd alles toevertrouwd en ze heeft dat vermoedelijk gebruikt om me man te krijgen.

Het gebeurde toen ik zwanger was en me zus me ermee confronteerde dat er wat is tussen haar en me man. Ik wilde het niet geloven ik was helemaal uit m’n doen. Ik confronteerde me man hiermee en hij zei me tot me verbazing zit laat mij je alles vertellen. Je eigen zus die houdt helemaal niet van je. Ze heeft alleen maar negatieve zaken over jou verteld. Ze kwam helemaal thuis om me te verleiden wanneer je niet thuis was. Ik moest haar steeds weg jagen, maar ze bedelde steeds om geld dan dit…dan dat…op gegeven moment kregen we omgang. Dit is al bijkans drie jaren gaande!

Ik vraag het me zelf af wie ik nou moet geloven. Ik had dit echt niet verwacht van mijn eigen zus. Ik deed alles voor haar. Ik voel me bedrogen. Weet me geen raad wat te doen en hoe dit te verwerken. Ik denk aan ons kind, maar tegelijkertijd doet dit me zoveel pijn dat ik aan niets wil denken. Graag zou ik advies van jullie willen krijgen.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *