Hij reageert niet op m’n apps…

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/05/smoorverliefd.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Dit zit me al enige tijd dwars. Ik vind een collega van me heel erg leuk. We zien mekaar, zo toevallig, elke ochtend op het parkeerterrein of op de gang. Hij groet me altijd als eerst en vraagt steeds hoe het met me gaat. We blijven dan even staan om het een en ander tegen elkaar te zeggen. Ik krijg vaak dan vlinders in mijn buik zodra ik hem zie. Als hij op mijn afdeling komt, groet hij me altijd zo aardig. Hij blijft dan elke dag, de hele dag in mijn gedachten.

Wat ik wel raar vind is dat wanneer ik hem app krijg ik geen reactie, maar aan het werk wanneer we elkaar ontmoeten doet hij normaal. Ik heb hem toen een app gestuurd dat ik hem alleen beter wil leren kennen dat is alles en dat ik niet weet wat ik heb aangedaan heb, dus zal hem niet meer lastig vallen.

Vanmorgen keek hij wel naar mij, maar ik voelde me zo schuldig dat ik hem dat berichtje heb gestuurd. Eerlijk hij blijft in mijn gedachten, of dat ook zo bij hem is weet ik niet. Ik zit met de gedachte dat ik hem weer zal app’n, maar ik ben bang dat ik weer geen reactie zal krijgen. Ik vraag me steeds af waarom hij niet reageert! Het zit me echt dwars, omdat ik graag wil weten als hij zich ook zo voelt. Weet niet als ik verkeerd bezig ben, maar zou graag jullie advies willen hoe hiermee om te gaan.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *