…Misbruikt door mijn buurjongen!

 In Homo

Ik ben een jonge heer (22). Sinds mijn kinderjaren gedraag ik me als een meisje. Ik werd hierdoor meestal gepest op school. Er waren ook jongens die met mij naar bed wilde. Ik was altijd bang mijn gevoelens te uiten.

Tijdens mijn tienerjaren werd ik misbruikt door een buurjongen. Hierdoor ben ik van jongens gaan houden. Nadat ik misbruikt was had ik zeven jaren geen seks gehad omdat ik mijn gevoelens niet kon uiten in het openbaar. Ik ontdekte daarna een website en durfde via daar contact te maken met mannen die naar mannen zochten. Ik probeerde in het geheim afspraken te maken met mannen en het lukte mij elke keer. Ik heb meerdere malen beschermd seks met verschillende mannen gehad die ook in het geheim bi-seksueel zijn, tevens vrouw en kinderen hebben maar gewoon een man lustte. Soms schrik ik van die stoere mannen die anti homo zijn maar achteraf seks hebben met mannen. Ik weet dat wat ik doe niet goed is en besluit daarom te stoppen ermee.

Soms kan ik me gevoelens niet weerhouden omdat dit alles een taboe is in mijn familie, waardoor ik het in het geheim doe. Ik wil graag met een dame trouwen maar soms heb ik ook behoefte aan mannen. Ik weet niet hoe hiermee om te gaan. Graag advies van jullie. Wat kan ik hieraan doen?

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren