Ik wilde doodgaan!

 In Homo, Lesbisch, Mishandeling, Romance

Als man wordt je van jongs af geleerd dat je sterk moet zijn. Je mag niet huilen, “bikkel” zijn. Dat was ik tot ik op mijn elfde jaar werdt verkracht door twee jongens buiten de stad. Het gebeurde allemaal zo snel omdat me handen werden vastgehouden en ik voorover werd gelegd. De jongens waren toen beide rond de 18-19. Ik kon alleen maar schreeuwen en machteloos aanvoelen hoe mijn anus diep gepenetreerd werd.  Ik probeerde sterk te zijn maar lukte helemaal niet. Al mijn tegenstribbel was voor niets. Voor je het wist lag ik op de grond met bloed en ontlasting erdoor. Mijn familie en iedereen was in schock. Er kwam een onderzoek, maar die heren zijn nooit gevonden. Vermoedelijk waren het geen jongens van de buurt wat het onderzoek erg moeilijk maakte.

Ik groeide hierdoor op met veel bitterheid, wrok en haat jegens mannen en inprincipe ook naar mezelf. Ik werd ouder, maar in relaties was ik zo mild, maar tijdens de sex wilde ik altijd anale sex om op die manier te proberen de gedachte van de verdachten achterhalen. Het is een trauma voor me geweest me hele leven. Elke relatie van me ging stuk, de ene na de andere. Ik heb me studie hierdoor niet kunnen afronden. Ik begon vervolgens met begeleiding van een psycholoog en andere instanties welke het van kwaad tot erger maakte.

Het werd me op gegeven moment teveel dus besloot ik een einde aan m’n leven te brengen. Ik had een fles grammaxone ergens liggen. Ik heb het vervolgens ingenomen. Ik werd na een tijd helemaal slap, bewusteloos en kon me de rest niet meer herinneren. Mijn moeder die ontdekte me en heeft me snel met familie naar EHBO gebracht. Ik heb bijna twee weken in het ziekenhuis gelegen omdat ik veel had ingenomen. Mijn moeder en familie vonden het zo erg, ik op dat moment ook. Er is toen voor me gebeden en ik heb toen beloofd dat ik het niet meer zou doen. Na om en bij 2 weken mocht ik naar huis.

Een maand later ontmoette ik een dame met wie ik het heel goed kon vinden. We brachten heel veel tijd samen door en leerde mekaar beter kennen. Het ging heel goed. Ik heb toen me studie opgepakt en dat ging ook goed. We studeerde soms samen aangezien we beide op de Universiteit zaten. Het pijnlijkste kwam toen ik erachter kwam dat ze me gebruikte om te doen alsof ze op mannen viel terwijl ze lesbisch was. Ze wilde geen relatie met me. Ik vond het zo erg want had mijn verleden al achter me gezet en keek uit naar een toekomst met haar. Ik heb die avond de hele avond met pijn gezeten en ben toen rechtsreeks gegaan naar de brug om te springen. Op de brug aangekomen huilde ik en beefde van alles wat in me omging. Ik stond al bij de rail en iets zei tegen me je hebt een SMS of er kwam inderdaad een bericht op me mobiel binnen van mijn moeder: “Ik heb een baan gevonden. Waar ben je?”. Mijn moeder heeft het al jaren zo moeilijk. Ik proefde die blijdschap in haar sms en besloot toen niet meer te springen.

Thuis aangekomen vroeg een ieder me waar ik was. Mijn moeder was zo blij dat ze een vrij goede baan gevonden heeft. We gingen met z’n allen in gebed om daarvoor te danken. Ik was zo blij voor haar, maar de pijn in me hart was hetzelfde. Ik liep toen naar ons achter erf die vrij ruim is. Ik zat en heb gewacht tot een ieder weg ging. Heb toen een touw genomen met de bedoeling me zelf te verhangen. Ik zag gewoon geen toekomst meer voor mezelf. Ik heb het touw aan een tak gebonden om mijn plan uit te voeren. Voor ik klaar was voelde ik hoe ik een enorme buikpijn kreeg en dringend naar het toilet moest. In zat op toilet en hoorde dat mij moeder de TV aangelaten had. Het was een dienst van de gemeente die op dat moment op TV was. Het leek alsof de mensen tot mij spraken. Het onderwerp ging over geestelijke verbondenheid met je verleden. Toen ik uit toilet kwam keek ik even naar de TV en viel binnen een minuut op de vloer. Ik werd pas wakker toen me moeder thuis was.

Me moeder heeft me gevraagd wat er aan de hand was want ze heeft hetgeen op het achtererf gezien. Met tranen in me ogen heb ik haar alles verteld hoe ik me voel, hoe me verleden me achtervolgt en wat me plannen waren maar dat er steeds weer iets ertussen kwam. Zij ging gelijk op haar kneeen en heeft met me gebeden. We zijn naar de gemeente gegaan en is er daar weer voor me gebeden.

Intussen heb ik mijn leven gegeven aan onze Here Jezus en geloof erin dat hij een plan met me leven heeft vandaar hij steeds heeft voorkomen dat ik zelfmoord pleegde. Ik leef nu niet alleen meer voor mezelf maar voor het plan die ik in vervulling moet brengen. Ik ben namelijk begeleider voor jongeren met gedragsproblemen en degene die misbruikt zijn geworden in hun jeugd. Middels het woord van de Here en hoe hij mij geholpen heeft m’n leven te veranderen, help ook nu anderen om niet verloren te gaan. Soms gebeuren dingen in ons leven niet omdat God niet van ons houdt, maar omdat hij ons laat vormen tot de persoon die hij nodig heeft. Thank Lord Everyday. Geloof en vertrouw op hem. Godszegen.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren