Mijn man wilt een TRIO..

 In Homo, Vreemdgaan

De persoon waar ik me veilig en beschermd moet voelen. Ik weet niet hoe hiermee te beginnen. We hebben sinds onze jeugdjaren een relatie en gaan nu al naar negentien jaren dat we samen zijn. We hebben twee schattige kinderen. Alles ging goed tussen ons. We hebben als in elke relatie onze ups and downs, maar dat hij hiermee zou komen heb ik echt nooit gedacht.

Mijn man en ik hebben al vijf maanden geen omgang gehad. Dit omdat hij vaker niet aanwezig was of laat thuis komt. Ik nam daarom het initiatief dat we het afgelopen weekend samen buiten de stad konden doorbrengen. Dat is ook gebeurt. Het was een leuke plek met z’n tween, dus dacht ik het wordt best wat. Wat schept me verbazing we hebben geen dag omgang gehad. Toen we op het terras waren van het buitenhuisje begon ik hem te knuffelen. Hij deed mee en vroeg me op gegeven moment als we een trio kunnen hebben. Ik zei: “een trio”? Hij zei toen dat hij een heer erbij wel spannend zou vinden, als we met z’n drieen sex konden hebben. Ik viel bijna flauw van wat ik hoorde. Hij zag dat ik geschrokken was en deed daarna alsof het een grap was. Nu weet ik niet hoe verder, want we hebben nog steeds geen omgang. Nu al maanden, maar hij vraagt wel om een man erbij te hebben. Ik weet niet waaraan ik moet denken. Ik denk alleen aan onze kinderen en een jarenlange relatie met een man waarvan ik zoveel houd. Ik wil niet negatief denken, maar er liggen feiten waar ik niet omheen kan. Graag jullie gedachte hierover.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren