Zwanger van me neef

 In Cultureel, Familie, Mishandeling

Na lang overwegen heb ik besloten mijn verhaal te delen voor advies. Ik zit met een groot familie geheim. Ik weet hier helemaal niet mee om te gaan. Ik vertel dit omdat ik s’avonds vaak niet kan slapen of soms dromen krijg die me wakker houden. Ik ben een vrouw en heb een dochter van veertien jaar. Me dochter is heel blij en trots op haar vader, helaas heeft mijn geheim hier betrekking op.

Ik was toen twintig jaar, maar herinner me alles alsof het gister gebeurde. Mijn moeder was naar het werk en ik was thuis omdat ik klaar was met examen op school. Een vader had ik niet meer in huis. Had wel een schoolvriend met wie ik pas een serieuze relatie mee gestart was. We woonde toen in een “Prassie Oso” (groot erf met veel huizen). Op het erf woonde nog enkele familieleden, waaronder een neef van me. Ik was alleen thuis dus deed ik wat huishoudelijk werk en ging daarna in bad. Nadat ik uit bad kwam liep ik naar de kamer en zag me neef in me kamer. Ik schrok en vroeg hem wat hij in me kamer deed. Hij vroeg toen als ik alleen thuis was. Ik gaf geen antwoord en liep naar me klerenkast en pakte me kleren.

Nadat ik me kleren gepakt had liep ik naar mijn moeder’s kamer om me daar te kleden. Nog voordat ik de deur op slot kon doen kwam hij en stootte me op het bed. Ik was nog in mijn baddoek en helemaal naakt. Hij was groter en stevig gebouwd waardoor ik niet met hem kon vechten. Ik begon te gillen, maar iedereen was of aan het werk of op school en dat wist hij. Ik heb behoorlijk tegen gestribbeld, geschreeuwd, geschopt…alles wat ik kon.

Hij heeft me op het bed gedrukt en spreidde me benen. Ik smeekte hem niet verder te gaan. Ondanks de tranen in me ogen, voelde ik hoe hij in me penetreerde. Ik heb geschreeuwd. Hij deed het zonder condoom en is daarna ook nog in me klaargekomen. Het ging allemaal zo snel. Ik huilde de hele tijd. Hij heeft me daarna daar bloedend achtergelaten. Hij kwam na een uur en heeft zich verontschuldigd. Hij vroeg als we het geheim konden houden en dat het nooit meer zou gebeuren. Hij vertelde niet te weten wat er met hem gebeurde. Ik sprak niet maar luisterde alleen.Mijn moeder heb ik toen niets gezegd uit vrees dat er meer ruzie zou ontstaan.

Na enkele weken bleek dat ik in de verwachting was. Uit vrees en omdat mijn vriend zooo blij was liet ik hem denken dat het van hem was. Hij was toen vier en twintig en was zo volwassen om zijn studie op te geven om voor mij en ons kind te zorgen. We zijn nog steeds met elkaar en hij denkt nog steeds dat het zijn kind is, terwijl dat niet het geval is. Mijn dochter is van me neef. Dit doet me dagelijks enorm veel pijn. Ik weet niet wat te doen. Het zeggen doet pijn en het niet zeggen doet ook pijn. Ik heb het jaren volgehouden en aan niemand gezegd, maar het vreet me van binnen! Met enorm veel pijn en verdriet vraag ik jullie om advies.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren