Ik vertrouw hem niet

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/04/vertrouwen.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Ik ken hem al 11 jaar en we hebben een relatie van 2 jaar. We hebben samen op school gezeten en waren childhood friends. Onze ouders kennen mekaar ook goed want die zijn ook samen opgegroeid. Het probleem is dat ik hem niet kan vertrouwen. Ik had al eerder een relatie en uit die relatie heb ik een kind. Ik mag niet klagen voor me huidige vriend, hij doet echt alles voor ons.

Het probleem ligt vermoedelijk aan mij. Ik krijg steeds het idee dat hij vreemdgaat of met andere dames bezig is en dan komt er heel wat in me gedachten. We krijgen hierdoor dus vaak ruzie.

Ik ben nu in de verwachting van ons kind en merk dat ik agressiever ben geworden sinds me zwangerschap.  De familie denkt dat we “the perfect couple” zijn maar dat zijn we helemaal niet. Ik zoek nogsteeds naar een oplossing voor het wantrouwen waarmee ik te kampen heb. Ik weet niet waar het vandaan komt. Hebben jullie advies voor me hoe ik aan me vertrouwen kan werken?

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *