Hij geeft me niet wat ik nodig heb!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/04/10-1.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Ik ben een getrouwde vrouw van 34 jaar en zit in een relatie van 5 jaar. Toen we elkaar pas leerden kennen was het echt heel leuk en waren we zo gelukkig samen, maar nu we verder in de relatie zijn lijkt het een sleur te worden. Ik heb hem dit zo vaak aangegeven, hij beloofd me steeds verandering in de situatie te brengen maar dat gebeurd niet.

Wat ik het meest mis is de omgang, er gebeurd namelijk niets als ik niet zelf begin en soms mag ik niet eens aan hem zitten. Er is zoveel spanning en hij doet geen moeite om de relatie beter te laten verlopen. Ik vind dit heel erg vervelend. Het zorgt voor stress en ik ben er al moe van het zo vaak te zeggen.

Ik denk nu vaker aan m’n ex en het idee zit zelfs in m’n hoofd om datgene wat ik mis, bij hem te zoeken. Ik weet dat het fout is maar wat moet ik anders doen! Ik zit in de bloei van m’n leven maar mijn man biedt me niet alles wat ik nodig heb en praten lost niets op. Ik heb hem dit al zo vaak aangegeven. Ik wilde me gewoon uiten omdat ik wil weten hoe anderen hierover denken.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *