Ik wil haar terug..

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/04/mis-ze.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Ik had een relatie van enkele jaren met een vrouw waar alles goed ging. Uit die relatie hebben we een kind. Mijn vrouw vertelde me zelden over haar persoonlijk leven. Desondanks merkte ik wel dat ze zielsveel van me hield. Het probleem is dat ik een andere dame heb ontmoet en vreemd ben gegaan.  We waren beide smoorverliefd op elkaar. Na enkele maanden is mijn buitenvriendin zwanger geraakt.  Aangezien zij een kinderwens had heeft ze besloten het kind te houden waarop ik heb ingestemd. Ze wist toen niet dat ik een relatie had omdat ik voor haar had gelogen dat ik vrijgezel was.

De relatie met mijn vrouw bleef verslechteren totdat mijn vrouw erachter kwam dat ik een buitenrelatie en buitenkind had. Ze was erg teleurgesteld in mij toen ze hierachter kwam maar heeft me desondanks vergeven onder de voorwaarde dat ik mijn buitenkind mag verzorgen maar die buitenvrouw moest laten. Het was een zware opgave voor mij die ik niet kon waarmaken waardoor de relatie met mijn vrouw steeds achteruit ging. Ze herhaalde steeds voor me dat ik vreemd ben gegaan ondanks ik me schuld reeds had toegegeven. De relatie tussen ons is op gegeven moment gestopt. Het heeft me maanden met tranen gekost. Uiteindelijk kwam ik er overheen en begon ik een serieuze relatie met m’n buitenvrouw.

We gaan een tijd met elkaar en alles gaat goed. Het probleem is echter dat ik mijn vrouw en me kind mis. Ik weet niet waarom ik dit besluit eerder nam maar ik mis ze enorm. Ze heeft heel veel meegemaakt om mij en wil het graag goed maken. Ik weet me geen raad want ik kan zelf niet twee relaties onderhouden. Ik weet niet met wie ik verder moet. Ik vraag me af als ik in deze relatie moet blijven of als ik terug moet naar mijn vrouw. Ik ben radeloos. Graag advies.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *