Vanaf die ene dag

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/02/Loverstime-LOGO.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Ik ben een vrouw (50) en ben al 9 jaren weduwe. ik heb sindsdien nooit meer een relatie gehad, maar plotseling heb ik vreselijke gevoelens voor mijn buurjongen (26). Hij ziet er heel goed uit en ben smoor verliefd op hem. Hij is namelijk student en heeft ook zijn vriendin. Ik laat de ramen van mijn kamer opzettelijk open en sta dan vaak naakt in mijn kamer zodat hij mij ziet. Ik weet wel dat ik zijn moeder kon zijn, maar ik kan mijn gevoelens voor hem niet onderdrukken.
Afgelopen maand heb ik hem gevraagd om een klusje voor mij in huis te doen en eenmaal hij er was heb ik mijn gevoelens kenbaar gemaakt aan hem. Ik merkte dat hij twijfelde, maar nadat hij door had dat ik me echt aangetrokken voel deed hij normaal. Ik hoef niet verder in de details te gaan want hij gaf mij een onvergetelijke avond. Nadien is het in het geheim nog een aantal keren gebeurd. Het probleem is dat ik stinkend jaloers wordt als ik hem zie met zijn vriendin. Ik wil niet zo jaloers zijn want hij verdiend een goede relatie met iemand van zijn leeftijd, maar ik ben echt dol op hem. Hij heeft mij kenbaar gemaakt zijn vriendin niet in de steek te zullen laten. Wat kan ik doen tegen die jaloezie? 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *