Ik heb Gelegenheid om Stout te zijn

 In Fantasie, Romance, Vreemdgaan

Ik ben een dame (31). Ik ben getrouwd. Voordat ik relatie had met mijn man, was ik zeker 4 jaren in relatie met mijn ex vriend. Had met mijn ex heel wat ellendige dingen meegemaakt en hij ging me heel erg bedriegen en liegen. Ik was gewoon gek op hem en dacht dat ik hem nooit zou kunnen vergeten, tot ik mijn man leerde kennen. We waren in het begin vrienden, maar werd nadien een relatie. Mijn man is heel rustig, geen vrienden en uitgangstype. Hij is meer een huis type. Hij heeft een top baan met een goed inkomen. Voordat we waren getrouwd, had hij zijn eigen huis al gebouwd. We wonen niet met mijn schoonouders maar zijn moeder komt wel af en toe meebepalen en beslissen en dat zit me een beetje dwars.

Mijn schoonouders komen vaak langs. Heb helemaal geen moeite mee dat ze langskomen, maar dat ze dan komen tegen de tijden dat ik slaap vind ik lastig. Mijn man werkt dus hij ziet niet dat het mij hindert wanneer die ouders langskomen, want die komen meestal voordat mijn man thuis is. Mijn schoonmoeder kijkt dan gewoon in de pot wat er gekookt is en dat vind ik lastig en vaak vraagt ze ook wat ik zal koken voor mijn man en als het haar niet lekker genoeg klinkt dan brengt zij zelf eten voor ons.

Alhoewel mijn man het ook niet leuk vindt dat ze dat doet, kan hij het haar niet zeggen, want het zal misschien anders uitpakken bij haar. Het is zijn moeder en hij wilt haar niet kwetsen. Ze is opzich heel lief, als we ziek zijn etc kunnen we altijd op hun rekenen, als we met vakantie gaan kunnen we erop rekenen dat ze letten op ons huis en elke dag tenmiste een keertje langskomen om te kijken of alles ok is.

Nu mijn volgend probleem: Mijn man heeft de laatste tijd niet meer echt veel zin in seks en ik heb wel behoefte eraan. We hebben er wel vaak over gehad, maar dan zegt hij meestal dat hij moe is. Vaak bevredigd hij me dan oraal en ik hem ook, want voor penetratie is hij heel moe. Ik heb wel nooit het gevoel gehad dat hij vreemd gaat of iemand anders heeft. Zal dat wel het geval kunnen zijn? Heb recent nog een dagje met mijn ex geappt, maar heb het daarbij gehouden. Hij bevredigde mij op gebied van seks helemaal onvergetelijk. Ik wil wel gewoon een keertje lekker hard genomen worden. Hoe los ik dit op?

Mijn man is wel vaak in het buitenland vanwege zijn werk en niet elke keer ga ik mee, dus heb wel gelegenheid om stout te zijn een keertje. Wat zijn jullie adviezen? Bij mijn man heb ik: Geld, rust, luxe, tenminste 6 keren per jaar vakantie, ben huisvrouw (bezig met thesis/afstuderen, dus werk nog niet), vervelende schoonmoeder. Bij mijn ex had ik niets, maar wel lekkere seks. Wat zouden jullie doen? Graag jullie reacties.

12313619_494559340749254_7905228335141025890_n

Reageren